Ιωάννα Μπέλλα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε

Όσα εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Ιωάννα Μπέλλα και ο Γιάννης Λεωνίδου, αποφάσισαν στις αρχές του 2021 να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Το ίδιο το μοντέλο είχε μάλιστα επιβεβαιώσει τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία.

Με χωρισμό μπήκε το 2021 για ζευγάρι της showbiz

Ιωάννα Μπέλλα: Έπεσε πάνω στην τζαμαρία ενώ τραβούσε Ιnstastory!

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στα τέλη του 2019, ωστόσο η σχέση του παρά τα «πυροτεχνήματα» τον πρώτο καιρό δεν κατάφερε να καρποφορήσει. 

Η Σταρ Ελλάς 2018 σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «OK!», εξήγησε για πρώτη φορά τους λόγους για τους οποίους οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν παράλληλους δρόμους: 

«Με τον Γιάννη (σ.σ. Λεωνίδου) δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Αισθανθήκαμε ότι έκλεισε ο κύκλος της σχέσης μας και πήραμε την απόφαση να βάλουμε μια τελεία. Δεν είναι ότι έγινε κάτι συγκεκριμένο και χωρίσαμε. Απλά νιώσαμε ότι δεν πήγαινε άλλο. Τον αγαπάω και με αγαπάει, τον εκτιμώ και με εκτιμάει. Θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και να προοδεύει στη δουλειά του. Κι αν τον ρωτήσεις, θα σου πει το ίδιο και για εμένα. Από εκεί και πέρα, αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα στη σχέση μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας χωριστά», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μπέλλα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top