Στανίση: «Κάνεις δεν θέλει να είναι μόνος του, αλλά είναι καλύτερα έτσι»

Η μεγάλη τραγουδίστρια μίλησε για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί

Απόσπασμα από την χθεσινή συνέντευξη της Κατερίνας Στανίση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξή της, όπου μίλησε για τις μεγαλύτερες συνεργασίες της, την εξωτερική της εμφάνιση, την ερωτική της ζωή αλλά και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το τραγούδι. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», η διάσημη τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει για το πέρασμα του χρόνου: «Από τη στιγμή που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είμαι καλά δε θέλω κάτι άλλο, δε μπορώ τις παραμορφώσεις…. Έχω να καπνίσω 35 χρόνια, δε το μπορώ καθόλου».

Αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Δούκισσα, ο Μανώλης Μητσιάς, ακόμα και με τον Βασίλη Τσιτσάνη. Επίσης, έκανε μια τολμηρή δήλωση σχετικά με κάποιους νέους τραγουδιστές: «Τώρα πέφτουν στα μαλακά. Αν έχεις μια φωνή μέτρια μπορείς να κάνεις καριέρα, τότε ήταν απαραίτητο να έχεις φωνή. Έχουν αλλάξει και τα ακούσματα, έχουν αλλάξει όλα… Δε τα βγάζουμε όλα σκάρτα τώρα υπάρχουν και σπουδαίοι καλλιτέχνες αλλά εκείνο τότε ήταν το γνήσιο».

Κατερίνα Στανίση: «Δεν είμαι θετική στο εμβόλιο, έχω ανησυχία»

Με αφορμή την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί, η Κατερίνα Στανίση διαβεβαίωσε πως δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει ακόμα το τραγούδι: «Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη δύναμη για να πεις ότι σταματάς γιατί η φωνή σου είναι το καμάρι σου. Για να το επιλέξει όμως κάποιος, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αν ένιωθα ότι θέλω να σταματήσω θα το έκανα αλλά δε νιώθω έτσι, είμαι ταύρος εν υαλοπωλείο περιμένω να βγω να τραγουδήσω».

Ο λόγος που έχει αποφασίσει να μείνει μόνη

Ελληνίδα τραγουδίστρια έχασε 71.000 ευρώ σε ομόλογα!

Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν δίστασε να μιλήσει και για τις αποφάσεις που έχει πάρει στην προσωπική της ζωή, δηλώνοντας πως αποκλείει το να βρει σύντροφο πλέον: «Έχει συμβεί να με πολιορκεί πελάτης και να με κάνει να ερωτευτώ. Κακό αυτό γιατί μέσα από τη δουλειά δεν ήθελα να έχω σχέσεις. Λόγω της δουλειάς μου μπορεί κάποιος να μην είναι μαζί μου. Δε μπορεί να με καταλάβει. Αυτό που δεν αντέχω είναι ο ανταγωνισμός στη σχέση. Για αυτό δε πέρασα καλά στα ερωτικά μου. Κόντρα μεγάλη και ζήλεια. Να μιλάω με το μπουζούκι μου και να λες ότι τον έχω γκόμενο; Την έχω ζήσει τη ζωή την έχω καταλάβει για αυτό και είμαι μόνη. Κανείς δε θέλει να είναι μόνος τους αλλά αν είναι να είμαι έτσι καλύτερα μόνη μου. Αλλά τώρα είναι και αργά. Τι να με κάνει εμένα; Όχι, είμαι στο όχι. Φλερτ υπάρχουν αλλά μέχρι εκεί» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top