Ελληνίδα τραγουδίστρια έχασε 71.000 ευρώ σε ομόλογα!

Κατέφυγε στη Δικαιοσύνη

Όταν η τραγουδίστρια είχε πάει στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τις οικονομίες μιας ζωής έχασε η Κατερίνα Στανίση, όταν πριν από περίπου μια δεκαετία επένδυσε σε ομόλογα γνωστού τραπεζικού οργανισμού. Σήμερα, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια με αγωγή διεκδικεί το ποσό των 71.000 ευρώ από τραπεζικό ίδρυμα το οποίο όπως υποστηρίζει την παραπλάνησε. 

Η Κατερίνα Στανίση συμμετείχε και στο σόου του Mega «Just The 2 Of Us» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η ερμηνεύτρια υποστηρίζει πώς παραπλανήθηκε να κάνει επενδύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες της. Συγκεκριμένα πριν από δέκα χρόνια αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα που είχε βγάλει από το τραγούδι και πείστηκε από τους υπεύθυνους της τράπεζας να τα επενδύσει σε αμοιβαία ομόλογα.

Δύσκολες ώρες για την Τιτίκα Σαριγκούλη

Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, η Κατερίνα Στανίση υποστήριξε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας: «Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα». Παράλληλα, εξήγησε πως τα χρήματα που επένδυσε αποκτήθηκαν με κόπο και σκληρή δουλειά: «Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και θορυβήθηκα. Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;».

Στην αγωγή της η Κατερίνα Σανίση υποστηρίζει ότι η τράπεζα δεν την προστάτευσε, καθώς δεν την ενημέρωσε για τους ενδεχόμενους κινδύνους της συγκεκριμένης επένδυσης, ζητώντας χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top