Δύσκολες ώρες για την Τιτίκα Σαριγκούλη

Η ηθοποιός μπήκε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο

Όλα ξεκίνησαν από ένα πνευμονικό οίδημα που υπέστη στις αρχές Φεβρουαρίου. Τότε για τις ανάγκες της παράστασης ΑΝΝΕ…ΧΕΙΑ, η Τιτίκα Σαριγκούλη βρέθηκε στη Σπάρτη σε ένα «άθλιο ξενοδοχείο».

Κι όπως έγινε γνωστό, αυτές τις ημέρες η ηθοποιός νοσηλεύεται για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά με συμπτώματα ιλίγγου.

«Μείναμε σε ένα άθλιο ξενοδοχείο που θύμιζε στρατόπεδο του Άουσβιτς και δεν είχε καθόλου θέρμανση. Δυστυχώς, πέσαμε σε τριτοκοσμικές καταστάσεις και με έναν καιρό σε όλη την Ελλάδα που είχε πολύ παγωμένες θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να πάθω πνευμονικό οίδημα και να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, βρίσκομαι στα χέρια πολύ καλών γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και τους ευχαριστώ πολύ όλους για ό,τι κάνουν για την περίπτωσή μου, που δεν είναι καθόλου απλή», εξομολογήθηκε στην Espresso από το δωμάτιο της στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες.

 

Η απαντηση της Τιτικας Σαριγκουλη αποκλειστικά στο star.gr

Τη δική της απάντηση στο δημοσιευμα της εφημεριδας Espresso έδωσε η Τιτίκα Σαριγκούλη, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr.

 "Εγώ αυτό που ξέρω ειναι ότι πήγαμε στην Σπάρτη και εκεί επαθα μια ψυξη. Απο πού την επαθα την ψύξη, αυτό δεν το ξερω. Εγώ δεν δήλωσα οτι τα ξενοδοχεία που μας πηγαίνει ο Γιωργος Μακρής για τις ανάγκες των παραστάσεων μας είναι τριτοκοσμικα", είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Συμπληρωματικά λέει ότι το ξενοδοχείο το επέλεξε η ίδια και όχι η παραγωγή της παράστασης. Και προσθέτει ότι δεν έμεινε μαζί με τους άλλους ηθοποιόυς, αλλά μόνη της.

 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top