Δώρα Χρυσικού: «Η Ζέτα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή»

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε

Η Δώρα Χρυσικού από την πρώτη στιγμή μετά την δημόσια εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για την ψυχολογική και σωματική βία που κατήγγειλε ότι υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη, πήρε θέση επιβεβαιώνοντας όσα αποκάλυψε η συνάδελφός της, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ζέτα Δούκα: Η πρώτη δήλωση μετά τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως παρόμοια περιστατικά υπήρχαν και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της παράστασης. Όπως είπε, με τη Ζέτα Δούκα τα πράγματα ήταν πιο άγρια σε σημείο που κάποια στιγμή να καταρρεύσει πάνω στη σκηνή.

«Η Ζέτα Δούκα δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές και τίποτα υπερβολικό, είπε την αλήθεια. Υπήρχαν περιστατικά και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, αλλά στην Ζέτα ήταν πολύ πιο άγριο το τοπίο. Ήταν μια συνεργασία άσχημη από κάθε πλευρά. Η Ζέτα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Προσωπικά εγώ την πήρα και την πήγα με τον Νίκο στο σπίτι της.  Όταν βλέπω έναν άνθρωπο να αμφισβητεί την κλωτσιά, τα βρισίδια, ότι την σαμπόταρε σε κάθε παράσταση, ότι της έβγαινε από αλλού στην κουίντα, ότι της έλεγε άλλα λόγια, ότι σε σκηνές συγκεκριμένες την άφηνε έκθετη. Τι να αμφισβητήσει δηλαδή».

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top