Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήμουν 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή»

Όσα εξομολογήθηκε η ίδια on camera

«Όσες φορές σταματώ να σκέφτομαι το θέμα των κιλών, αφήνομαι. Ό,τι σκέφτομαι να φάω, το ρυθμίζω μόνο σε μια ημέρα. Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου με τις δίαιτες… Το έχω μελετήσει το πράγμα. Η ψυχολογία του χοντρού ανθρώπου που είναι από παιδί χοντρό, είναι πολύ διαφορετική από κάποιον που ήταν κανονικός και πάχυνε κάποια στιγμή της ζωής του ή έχει παραπάνω 10 κιλά. Όταν εγώ ήμουν παιδί 17 χρόνων κι έβλεπα στην ζυγαριά να γράφει 100 κιλά ενώ έπρεπε να είμαι 50, σημαίνει ότι πάνω μου είχα παραπάνω από έναν άνθρωπο, αν σκεφτείς ότι υπάρχει κι ο σκελετός.

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»: «Από τα 100 κιλά έφτασα στα 49!»

Είχα τον φόβο τι θα δείξει η ζυγαριά κι έχω βρεθεί στην φάση του να είμαι 49 κιλά, να με βλέπω στον καθρέφτη και να λέω ότι είμαι χοντρή. Υπάρχει αυτό που λένε στα παιδιά όταν έχουν νευρική ανορεξία. Με έδειχναν στις φωτογραφίες και μου έλεγαν αυτή είσαι και δε με αναγνώριζα», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή DΟΤ η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση το 2020

Η Ελένη Καρακάση το 2020/ NDP

καρακάση κιλά

Η ηθοποιός σε πρόβες με τον Μάνο Πίντζη το 2010/ NDP

Ακόμα η γνωστή ηθοποιός, που φέτος την απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο της «Ρίζως», πρόσθεσε: «Είμαι πολύ τυχερή που πλέον σε αυτήν την φάση της ζωής μου είμαι όπως είμαι και καλά. Τον αγαπούσα τον εαυτό μου και με αρκετά κιλά γιατί άκουγες ‘’χάσε κιλά γιατί δε θα βρεις γκόμενο’’. Η Κάρμεν Ρουγγέρη μού έδωσε κίνητρο να ξεκινήσω δίαιτα, όταν μου είπε ότι θα είναι πιο εύκολο να παίξω κάποιους ρόλους. Από μικρή πάντα με κορόιδευαν, όχι έντονο bullying. Τον ένα χρόνο δεν έβρισκα ρούχα λόγω πολλών κιλών και τον επόμενο δεν έβρισκα λόγω αδυναμίας επειδή είχα χάσει πολλά κιλά».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top