Harry Brant: Πέθανε ο 24χρονος γιος πασίγνωστου supermodel των ‘90s

Ο θάνατός του προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Harry Brant

O Harry Brant, ο 24χρονος γιος ενός από τα πιο γνωστά supermodels των '90s, της Stephanie Seymour και του βιομήχανου, εκδότη και συλλέκτη τέχνης, Peter Brant, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή!

Σύμφωνα με τη Mirror, η οικογένειά του δήλωσε ότι ο θάνατος του προήλθε από μία λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφημένων ναρκωτικών ουσιών. Ο ίδιος ήταν εθισμένος εδώ και πολλά χρόνια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Brant (@harry_brant)

«Θα είμαστε βαθιά λυπημένοι για πάντα που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο σύντομα λόγω αυτής της καταστροφικής ασθένειας… Είχε πετύχει πολλά στα 24 του χρόνια, αλλά δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε πόσα περισσότερα θα μπορούσε να κάνει ο Harry», δήλωσε συντετριμμένη η οικογένειά του.

Ο Harry δούλευε ως μοντέλο, είχε περπατήσει στις πασαρέλες του οίκου Balmain, είχε φωτογραφηθεί για την ιταλική Vogue, είχε δική του στήλη ως δημοσιογράφος στο περιοδικό «Interview» που ανήκει στον πατέρα του, ενώ το 2015 και το 2016 είχε κυκλοφορήσει μαζί με τον αδερφό του μία unisex σειρά make up σε συνεργασία με την MAC. 

Η μητέρα του πριν παντρευτεί τον Peter Brant είχε σχέση με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Guns n' Roses, Axl Rose, με τον οποίο και χώρισαν επεισοδιακά, καθώς τη μήνυσε για επίθεση και κλοπή κοσμημάτων 100.000 δολαρίων. Εκείνη με τη σειρά της κατέθεσε πως την κακοποιούσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Brant (@harry_brant)

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top