Γνωστή τραγουδίστρια: «Απέβαλα στο J2US, αιμορραγούσα αλλά βγήκα στη σκηνή»

Ήταν η πιο δύσκολη εμπειρία της ζωής της

Στο προηγούμενο «Just the 2 of us» συζητήθηκε πολύ, αφού ήταν ντουέτο με τον «εκρηκτικό» ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο.

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στο «Pop up» του Alpha για το περασμένο καλοκαίρι που συμμετείχε στο J2US, κάνοντας ταυτόχρονα μια συγκλονιστική αποκάλυψη. 

«Χαμός» στο J2US μετά την αποχώρηση Γιαννόπουλου - Ολυμπίου 

Γιώργος Γιαννόπουλος Δέσποινα Ολυμπίου

Γιώργος Γιαννόπουλος και Δέσποινα Ολυμπίου στη σκηνή του «Just»

«Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα», ανέφερε η Κύπρια τραγουδίστρια. 

Τι κάνει η Δέσποινα Ολυμπίου μαζί με τον γιο της εν μέσω καραντίνας;

«Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση», αποκάλυψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top