Διάσημος ηθοποιός γιορτάζει 45 χρόνια χωρίς το αλκοόλ στη ζωή του

«Έπινα μέχρι θανάτου» εξομολογήθηκε στο Instagram

Έχει μια τεράστια καριέρα πίσω του, οι ρόλοι του που έχουν αφήσει ιστορία πολλοί, όπως και τα βραβεία που έχει κερδίσει, ανάμεσά τους κι ένα Όσκαρ

Anthony Hopkins: Παίζει πιάνο αγκαλιά με τον αγαπημένο του γάτο

Ο μεγάλος σταρ Άντονι Χόπκινς, γιορτάζει 45 χρόνια νηφαλιότητας όπως αποκάλυψε σε βίντεο του στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα κι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στη νέα γενιά.

Σε αυτό αναφέρεται στις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε λόγω της πανδημίας, αλλά και σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, τη «στιγμή αφύπνισης» πριν από 45 ολόκληρα χρόνια, τότε που αποφάσισε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Άντονι Χόπκινς

«Γεια σε όλους. Καλημέρα. Λοιπόν, έρχεται το νέο έτος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη θρήνο και θλίψη για πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους. Αλλά πριν από 45 χρόνια εγώ είχα μια στιγμή αφύπνισης. Όδευα προς την καταστροφή. Έπινα μέχρι θανάτου», εξομολογείται στα πρώτα λεπτά. 

Ο Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε ότι πάσχει από παράνοια! - «Πιστεύω πως κανείς δεν με συμπαθεί», είπε

«Δεν κάνω κήρυγμα, αλλά πήρα ένα μήνυμα, μια μικρή σκέψη που έλεγε, "Θες να ζήσεις ή να πεθάνεις;" και είπα, "Θέλω να ζήσω". Και ξαφνικά ήρθε η λύτρωση και η ζωή μου υπήρξε καταπληκτική. Μπορεί να έχω άσχημες μέρες και μικρές αμφιβολίες κι όλα αυτά, αλλά γενικά λέω κράτα γερά. Κράτα αυτό: "Σήμερα είναι το αύριο που τόσο ανησυχούσες χθες"», συμπλήρωσε, ζητώντας στη συνέχεια στους νέους να μην τα παρατάνε: «Συνεχίστε τη μάχη. Να είστε γενναίοι και οι δυνάμεις θα έρθουν να σας βοηθήσουν. Αυτό με κράτησε στη ζωή και είναι το μόνο που έχω να πω. Καλή χρονιά. Θα είναι η καλύτερη χρονιά. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top