Φαίη Σκορδά: Ο γιος της τη διακόπτει... τσιρίζοντας!

Δείτε το αστείο βίντεο που ανήρτησε η παρουσιάστρια στο Instagram

Η Φαίη Σκορδά είναι αλήθεια πως δεν μένει το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους στο σπίτι, καθώς κάθε πρωί βρίσκεται στα στούντιο του ΑΝΤ1 για τις ανάγκες της εκπομπής της. 

Η διάσημη παρουσιάστρια, όμως, έχει και δύο γιούς, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, οι οποίοι αυτή την περίοδο του lockdown δεν έχουν σχολείο και κάνουν τα μαθήματα τους από το σπίτι. 

Φαίη Σκορδά: Έστειλε «6» και βγήκε βόλτα με τα αγόρια της

Έτσι, οι τρεις τους περνάνε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί από ότι στο παρελθόν, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει και… εντάσεις στο σπίτι. Αυτό δε σημαίνει ότι η γλυκιά μανούλα χάνει την ψυχραιμία ή το χιούμορ της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Με ένα αστείο και αυθόρμητο βιντεάκι, λοιπόν, η Φαίη αποφάσισε το βράδυ της Πέμπτης να δείξει στους ακόλουθούς της πως είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια ψιθυρίζοντας προσπάθησε να υπενθυμίσει κάτι στους followers της, όταν ο ένας εκ των δύο γιών της τη διέκοψε τσιρίζοντας! Εκείνη τρόμαξε, ενώ χαμογέλασε και διέκοψε το βίντεο, στο οποίο έγραψε «Καλησπέρα!». 

Φαίη Σκορδά: Το γλυκό που έφτιαξε στον αγαπημένο της για τη γιορτή του

Σίγουρα, πολλές μαμάδες ταυτίστηκαν με την ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, η οποία έχει δείξει πολλές φορές πόσο αγαπά τους γιούς της και πόσο αφοσιωμένη είναι στην ανατροφή τους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top