Μαυρίδης για κορωνοϊό: Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ο πόνος ήταν αφόρητος

«Κόντεψα να πεθάνω», είπε ο ο tattoo artist

Αντιμέτωπος με τον κορωνοϊό ήρθε πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Μαυρίδης. Τα συμπτώματα ήταν βαριά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Γιώργος Κατσινόπουλος: «Ο Γ. Μαυρίδης έχει περάσει πολλά, είναι μαχητής!»

«Δεν ξέρω από που κόλλησα. Τι πρώτες μέρες που είχα δέκατα, μπήκα στο δωμάτιό μου και έμεινα μόνος μου. Επειδή από πέρυσι το Μάρτιο είχα πολλές φορές δέκατα, θεώρησα ότι είναι κρυολόγημα της εποχής. Προσπάθησα να μην κολλήσω τη γυναίκα μου αλλά δυστυχώς την κόλλησα. Η γυναίκα μου έχει ένα παιδί, οπότε υπήρχε ένα παιδί στο σπίτι το οποίο δεν κόλλησε», είπε αρχικά ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Tik Talk»., προσθέτοντας: «Την τρίτη μέρα που ξυπνάω μου λέει η γυναίκα μου ότι έχει και εκείνη δέκατα. Τις πρώτες δύο – τρεις μέρες είχα δέκατα και αδυναμία. Την τρίτη προς τέταρτη μέρα άρχισα να έχω πυρετό. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί κόλλησα τη γυναικαΜαυ μου. Δε φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή, είπα “ok θα το ξεπεράσω”. Μετά την τρίτη – τέταρτη μέρα είχα πάρα πολύ πυρετό. Ήταν ασταμάτητος. Είχε αρχίσει ο οργανισμός μου να λειτουργεί πολύ διαφορετικά. Έφτασα 39 με 39,5 πυρετό. Είχα 22 ώρες τη μέρα πυρετό εκτός από 12 με 2. Είναι σοκαριστικό. Εκείνη την ώρα σταμάταγε ο πυρετός».

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του πήραν εξιτήριο

Τα επίμονα συμπτώματα και η αιμόπτυση

Οι ημέρες περνούσαν και τα συμπτώματα όχι μόνο δεν υποχωρούσαν, αντιθέτως γίνονταν όλο και πιο επίμονα χειροτερεύοντας την κατάσταση της υγείας του.

Κρίστη Καθάργια: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Αυτή η ασθένεια μπαίνει μέσα σου, σε σκαλίζει, σε ακτινογραφεί… μπαίνει μέσα σου και κάθεται στα πνευμόνια σου με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη οξυγόνου. Προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του οργανισμού σου. Ο πόνος ήταν αφόρητος λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Έχω περάσει τη νόσο των ορειβατών και μοιάζει με αυτό. Κόντεψα να πεθάνω. Στην τρίτη με τέταρτη μέρα άρχισα να μην μπορώ να φάω. Την έβδομη με όγδοη μέρα είχα τάση για εμετό. Προσπαθούσα να σταματήσω τον πυρετό για να καταφέρω να φάω, αλλά τότε το έβγαζα. Την όγδοη μέρα άρχισα να βήχω και να βγάζω φλέματα με αίμα. Ήθελα να πιστέψω ότι είναι από το χυμό ρόδι που είχα πιει το πρωί αλλά το απόγευμα έβηξα ξανά και είχα πάλι αίμα. Είχα ένα βάρος στο στήθος, δύσπνοια. Την πρώτη φορά που με πήρε το ασθενοφόρο δεν αγχώθηκα γιατί σκέφτηκα ότι “ok πάω να το περάσω”. Μπήκα την κατάλληλη στιγμή στο νοσοκομείο, την επομένη μέρα ήμουν πολύ σοβαρά. Δεν μπορούσα να μιλήσω, το οξυγόνο μου ήταν κάτω από το 90», ανέφερε ο tattoo artist.

Η κατάσταση της υγείας του σήμερα και η ανησυχία για το αύριο

Ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε μια γενναία μάχη με τον κορωνοϊό και κατάφερε να βγει νικητής. Βέβαια, δεν παύει να ανησυχεί για το τι μπορεί να του έχει «αφήσει» ο ιός. «Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το ελπίζω, το συζητάω και με τον γιατρό μου γιατί προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top