Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η αδυναμία στη μητέρα του

Δείτε στο βίντεο την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά ότι νικητής του GNTM 3 είναι ο Ηρακλής

O Ηρακλής είναι ο πρώτος Έλληνας Next Top Model, είναι μόλις 20 ετών και από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM προκάλεσε παραλήρημα στα social media! 

Το Twitter τον είχε αναδείξει σχεδόν από την αρχή νικητή του GNTM 3, ενώ ο προσωπικός λογαριασμός του στο Instagram έφτασε τους 80.000 followers μέσα σε μισή μέρα! 

Ηρακλής GNTM 3

Είναι μιγάς, έχοντας καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομά του ήταν Ιμπραχίμ, αλλά επέλεξε να το αλλάξει λόγω του bullying που δεχόταν. Έτσι επέλεξε το όνομα Ηρακλής, γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

Ο Ηρακλής του GNTM σε video clips της Φουρέιρα & των Alcatrash

Το πανέμορφο 20χρονο μοντέλο με τα καταγάλανα μάτια πάλεψε σκληρά, ξεπέρασε όλα τα εμπόδια, κι έτσι κατέκτησε την κορυφή!

audition ηρακλή GNTM

Εδώ είναι στην πρώτη του audition απέναντι από τους κριτές του GNTM

Στις αρχές Νοεμβρίου και λίγο πριν φτάσει στην τελική δεκάδα μέσα στον διαγωνισμό, ο Ηρακλής είχε μία κακή στιγμή και η φωτογραφία του δεν πήρε καλές κριτικές από τους κριτές, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. 

Τότε όλοι μιλούσαν για το φαβορί που αποχώρησε! Ποιος να φανταζόταν όμως ότι θα επιστρέψει και θα βγει νικητής;! Κάπου στα μέσα του Νοέμβρη, μία έκπληξη περίμενε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού! Η παραγωγή τους ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψουν τέσσερις παλιοί παίκτες. Ανάμεσά τους και ο Ηρακλής!

GNTM 3: Η απρόσμενη αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα!

Ο head of scouting του πρακτορείου Elite στο Λονδίνο, Τζόελ, διάλεξε τέσσερα άτομα και τους έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Ο Ηρακλής την άρπαξε και έδειξε σε όλους ότι άξιζε να είναι ο επόμενος Greece’s Next Top Model! Άλλωστε, όπως είχε πει πολλές φορές, το GNTM αποτελούσε στοίχημα ζωής για εκείνον! 

Ηρακλής GNTM 3

Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. 

GNTM - Mητέρα του Ηρακλή: «Πιστεύω ότι θα κερδίσει»

Ποιο είναι το έπαθλο που κέρδισε ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels και ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Και φυσικά, ένα διετές συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London. 

GNTM 3: Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες επιστρέφουν!

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η εξομολόγηση του Ηρακλή

Ο Ηρακλής με βουρκωμένα μάτια είχε μιλήσει σε ένα επεισόδιο του GNTM για το bullying που βίωσε στο παρελθόν: «Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει σωστά».

ηρακλής μητέρα

Η σχέση του Ηρακλή με τη μητέρα του και η εγκατάλειψη του πατέρα 

H μητέρα του Ηρακλή, η κυρία Όλγα, η οποία είναι Ρωσίδα και είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τον κούκλο γιο της, τον μεγάλωσε μόνη της, αφού ο άντρας της και πατέρας του παιδιού της, τους εγκατέλειψε. 

Εκείνος της έχει τεράστια αδυναμία, τη θαυμάζει και είναι η ηρωίδα του. Του έχει στοιχίσει η εγκατάλειψη του πατέρα του στην παιδική του ηλικία. Μάλιστα, δε δίστασε να πει ότι ένας λόγος που θέλει να ακουστεί το όνομα του εκτός των ελληνικών συνόρων είναι και για να τον δει ο πατέρας του και να καταλάβει τι έχασε!

«Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τη μητέρα μου. Φοβόμουν να την πληγώσω γιατί η μητέρα μου για μένα είναι πολύ τοπ! Έχει περάσει πάρα πολλά. Ζούσαμε στη Γερμανία, αποφασίσαμε να φύγουμε και αρχίσαμε να μεταναστεύουμε από χώρα σε χώρα. Μέναμε σε φίλους, σε σπίτια, όπου να ‘ναι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Ηρακλής. «Η μάνα μου είναι… Δεν ξέρω… Είναι… Είναι ο ήρωας μου! Είναι… Σόρρυ… Έχει κάνει τόσα για μένα και έχουμε περάσει τόσα και πραγματικά μια γυναίκα να μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα, νομίζω πως είναι σε άλλο επίπεδο. Και παρόλο που έχει κάνει τόσα, εγώ δεν της το ανταπέδιδα. Όπως το πιο απλό πράγμα, να της πω σ’ αγαπώ, δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα, ενώ είναι τόσο μηδαμινό» παραδέχθηκε δακρυσμένος!

Λύγισε ο Ηρακλής στο GNTM - Η αναφορά στον πατέρα του που τον εγκατέλειψε

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω τι τον έκανε να μας αφήσει, αλλά άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι γιατί θέλω να με γνωρίσει ο κόσμος και να ακουστώ πέρα από την Ελλάδα, ώστε να καταλάβει τι άφησε, να καταλάβει το λάθος του».

Δείτε φωτογραφίες από το Ιnstagram του Ηρακλή

 

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top