Μαρία Μενούνος: Επιτέλους ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια

Η μητέρα της ξεπέρασε τον κορωνοϊό

Ρεπορτάζ του Happy Day για την περιπέτεια των γονιών της Μαρίας Μενούνος με τον κορωνοϊό

Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο της Μαρίας Μενούνος, καθώς, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από το podcast της «Better Together», η μητέρα της κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό και να επιστρέψει στο σπίτι της. 

 

 

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φρόντισαν τους γονείς της, αλλά και για τους φίλους και τους συγγενείς που της στάθηκαν αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μενούνος - Και οι δυο γονείς της στο νοσοκομείο

Οι γονείς της Μαρίας Μενούνος διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στις 23 Νοεμβρίου. Η μητέρα της μάλιστα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και έπρεπε να έχει συνεχή παρακολούθηση από τους γιατρούς. 

Μάλιστα μία μέρα πριν γίνει η διάγνωση του κορωνοϊού, η Μαρία είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς πως ο όγκος της μητέρας της είχε αρχίσει να μεγαλώνει ξανά, κάτι που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την ανησυχία της. 

Δύσκολες στιγμές για τη Μαρία Μενούνος

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της βρίσκονται στο Λος Άντζελες για να φροντίσουν τους γονείς της, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό με λίγες μέρες διαφορά. 

Από την αρχή μοιράστηκε τους φόβους και τις αγωνίες της με τους θαυμαστές της, από τους οποίους είχε ζητήσει τις προσευχές τους για να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια. 

Μενούνος:Ο πατέρας της ξύρισε το κεφάλι του - Πάντα δίπλα στη σύζυγό του!

Τελικά ο κορωνοϊός νικήθηκε και πλέον η μάχη συνεχίζεται με το άλλο θεριό, τον καρκίνο. Στο πλευρό της έχει πάντα τον σύζυγό της, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές της στην Αμερική και την Ελλάδα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top