Τόλης Βοσκόπουλος: Απαντά στα ψευδή δημοσιεύματα αναφορικά με την υγεία του

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Η απάντηση της Μαρίας Βοσκοπούλου για το βάρος πίσω από το επίθετό της 

Τη δική του απάντηση σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τελευταία και τον ήθελαν να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του έδωσε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Τόλης Βοσκόπουλος-Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου τους!

Την αντίδραση του τραγουδιστή προκάλεσε συγκεκριμένα εξώφυλλο εφημερίδας που ανέφερε ότι οδηγήθηκε εσπευσμένα σε κλινική της Γλυφάδας, δείχνοντάς τον μάλιστα να κινείται με αναπηρικό καροτσάκι. 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής μέσω ανάρτησής του στο instagram, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως χαίρει άκρας υγείας και πως βρίσκεται σπίτι του, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας:

Δείτε τον Τόλη Βοσκόπουλο να στολίζει το δέντρο μαζί με την κόρη του

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά τα δημοσιεύματα είναι για άλλη μια φορά αναληθή! Βρίσκομαι στο σπίτι μου τηρώντας τα μέτρα όπως όλοι! Δεν νοσώ από κορονοϊό ή οτιδήποτε άλλο και θα συνιστούσα στους δημοσιογράφους να έχουν εγκυρότερες πήγες την επομένη φορά... Ας μην ανησυχούν φίλους και γνωστούς δίχως λόγο! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Με περισσότερη αλήθεια! Μένουμε σπίτι - μένουμε ασφαλείς!», ήταν τα λόγια στη λεζάντα της δημοσίευσης του Τόλη Βοσκόπουλου. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top