Κρυσταλλία: Μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη

Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Κρυσταλλία σε λίγο καιρό περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Πλατανιά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και αναφέρθηκε στην τρυφερή περίοδο που διανύει αλλά και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως εγκυμονούσα εν μέσω πανδημίας:

Κρυσταλλία: Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον 7ο μήνα!

«Το μωρό είναι «corona baby»! Ήρθε στο πρώτο lockdown και θα γεννηθεί στο δεύτερο. Στο προηγούμενο, ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και τώρα περιμένουμε τον μπέμπη, οπότε είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Πιο πολύ είναι χαράς αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το τι συμβαίνει γύρω μας. Είχα πάρα πολύ άγχος, όταν έγινε όλο αυτό και αναρωτήθηκα αν είναι η κατάλληλη περίοδος. Βέβαια, το θέλαμε πάρα πολύ, οπότε θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «The Booth».

Η χαμογελαστή τραγουδίστρια εχει μπει πλέον στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δηλώνει πως οι μεγάλες δυσκολίες πέρασαν για εκείνη: 

Κρυσταλλία: Δεν έχει πάρει ούτε ένα κιλό στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

«Εγώ πέρασα δύσκολα το πρώτο τετράμηνο γιατί είχα θέμα με το στομάχι μου. Έπινα νερό και πονούσε το στομάχι μου λες και είχα έλκος. Ήμουν εικοσιτετράωρα συνεχόμενα με πόνους, οπότε το πρώτο τετράμηνο δεν πέρασα καλά, αλλά μετά κάπως λίγο έστρωσε η κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κρυσταλλία.

Πάντως, φαινόταν να λάμπει από ευτυχία, ενώ όπως δήλωσε περιμένει το αγοράκι της στο τέλος του χρόνου!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top