Σπυροπούλου: Η ερώτηση για τον σύντροφό της που την έφερε σε δύσκολη θέση

Μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίες μήνες είναι full in love και δεν το κρύβει! Η σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ πληθαίνουν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά και δημοσίως για τη σχέση της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day»:

«Έχω μια επικοινωνία με τον κόσμο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επέλεξα να επιβεβαιώσω τη σχέση μου με τον Βασίλη γιατί έτσι ένιωσα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση. Έναν χρόνο πριν θα σου έλεγα αποκλείεται να κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ πέρα. Κάποια πράγματα είναι τελείως καινούρια και πρωτόγνωρα για μένα και καμιά φορά τα πράγματα κυλούν από μόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Είναι πολύ καινούριο για μένα, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει. Έχω λίγο ζεσταθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι έτσι και πρώτη φορά που μιλάω για μία σχέση. Έχετε μια βεντάλια, κάτι; Δεν έχω μιλήσει ποτέ η αλήθεια είναι».

Σπυροπούλου: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Σταθοκωστόπουλο

Απάντησε και για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι πολύ ιερό για μένα. Έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι 34 χρόνια παντρεμένοι οι γονείς, οπότε οι εικόνες που έχω για αυτό είναι ιδανικές. Οπότε αυτό υπάρχει στο DNA μου.»

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος

Το ζευγάρι δε συγκατοικεί όπως είπε η ίδια: «Δεν έχω αφήσει το σπίτι μου, έχω και πάρα πολλά πράγματα. Αλλά, όπως όλοι οι άνθρωποι θέλουν να κοιμούνται και να περνάνε χρόνο με τον άλλον, το κάνω.»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top