Mαντώ Γαστεράτου: «Δεν αγάπησα τον γιο μου από την αρχή!»

Τα συναισθήματα της ήρθαν σιγά σιγά

Πριν από περίπου εννέα μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα πανέμορφο γιο καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη.

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ, όπου έκανε αποκαλύψεις για το πώς άλλαξε τη ζωή της η εγκυμοσύνη.

Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια με την υγεία της

«Έτσι όπως είναι δομημένη η κοινωνία, όταν μια γυναίκα παντρεύεται, το οικογενειακό της περιβάλλον θεωρεί δεδομένο ότι μόλις παντρευτείς θα κάνεις παιδιά. Υποσυνείδητα αυτό μου λειτούργησε περίεργα. Περισσότερο αγχώθηκα, παρά άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να οραματιστεί και να ονειρευτεί ένα κοινό μέλλον με τον σύζυγό μου και ένα παιδάκι. Αυτό με μπλόκαρε λίγο στην αρχή, αλλά μόλις βρήκα τις ισορροπίες και ήρθα πιο κοντά στον εαυτό μου, έκανα τις μεγαλύτερες συνειδητοποιήσεις μου σαν άνθρωπος. Και τότε ήρθαν όλα φυσικά» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Μαντώ Γαστεράτου Νίκος Ισηγόνης

Η παρουσιάστρια κι ο σύζυγός της στη βάφτιση του γιου τους στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσο αφορά στον γιο της, απάντησε με ειλικρίνεια πως δεν τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή: «Όχι. Θυμάμαι ότι όταν τον γέννησα τον κοιτούσα πολύ έντονα. Ένιωθα ένα δέος. Αναρωτιόμουν αν αυτό που ένιωθα είναι αγάπη. Αλλά τώρα νιώθω πολλά συναισθήματα για το παιδί μου, νιώθω τεράστια αγάπη. Νομίζω πως θα γίνει πλακατζής. Του αρέσει πολύ να τον γαργαλάω».

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 12 κιλά σε 3 μήνες

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιστροφή της στη δουλειά, αλλά και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top