Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 12 κιλά σε 3 μήνες

Σίγουρα όχι με εξαντλητικές δίαιτες!

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και όπως ήταν φυσικό, η σιλουέτα της άλλαξε λόγω της εγκυμοσύνης. 

Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Ωστόσο, τους τελευταίους τρεις μήνες, βρήκε τον τρόπο να απαλλαγεί από τα παραπανήσια κιλά και πλέον νιώθει… άλλος άνθρωπος!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός κατάφερε και έχασε 12 κιλά μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube περιέγραψε πως μπόρεσε να διώξει από πάνω της το λίπος χωρίς να κάνει εξαντλητικές δίαιτες και υπερβολική άσκηση.

«Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με έναν σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πέταξε τη σαβούρα από τη ζωή της και έκοψε εντελώς το παχυντικό φαγητό.

Μαντώ Γαστεράτου Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 12 κιλά σε 3 μήνες

Φυσικά, σύμμαχός της στην απώλεια βάρους ήταν η γυμναστική και όπως είπε: «Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο που μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας παρά πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Πάντως το να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας σίγουρα θα βοηθήσει στο να κάνουμε πιο καλλίγραμμο το σώμα μας».

 

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top