Κορινθίου -Αϊβαζης: «Φτάσαμε κοντά στο διαζύγιο...»

«Από την αρχή της σχέσης έπεφταν στοιχήματα για το αν θα χωρίσουμε»

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, εξομολογήθηκαν ότι υπήρξε περίοδος που έφτασαν κοντά στο να πάρουν διαζύγιο.

«Φτάσαμε κοντά στο διαζύγιο. Υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή πριν αρκετά χρόνια που είχαμε φτάσει στο σημείο να πούμε ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε. Είχε γεννηθεί η Ισμήνη. Αυτό που επικράτησε είναι η λογική και όχι ο παρορμητισμός απέναντι στις βλακείες που είναι ασήμαντες» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης.

κορινθιου αιβάζης διαζυγιο χωρισαν αρναουτογλου

Μαρία Κορινθίου: Δείτε την κόρη της Ισμήνη να ποζάρει με τον σκύλο της!

Τηλεοπτικό ντεμπούτο για την κόρη της Κορινθίου και του Αϊβάζη

Μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής τούς ρώτησε αν θα συγχωρούσαν την απιστία η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Δε τη συγχωρώ την απιστία. Δε θα μπορούσα να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος. Δε θα ήθελα να ζήσω με αυτό, δε θα μπορούσα να το δεχτώ», ενώ την ίδια άποψη είχε και ο σύζυγός της.

«Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος είναι γιατί του λείπει κάτι πολύ σημαντικό… Δε θα το δεχόμουν αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος ότι έχει γίνει αυτό και όχι γιατί σου το είπε κάποιος άλλος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ακόμα, οι δυο ηθοποιοί παραδέχτηκαν πως υπήρξαν πολλές φορές άνθρωποι στο παρελθόν που προσπάθησαν να τους «βάλουν λόγια», ενώ έπεφταν ακόμα και στοιχήματα για το αν θα μείνουν μαζί ή θα χωρίσουν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top