Μαρία Κορινθίου: Δείτε την κόρη της Ισμήνη να ποζάρει με τον σκύλο της!

Το μήνυμα της ηθοποιού για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Στιγμιότυπα από βόλτα της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους στην παραλία

Η Μαρία Κορινθίου αγαπά τα social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας τα νέα της.

Σε αρκετά από τα βίντεο που αναρτά στο Instagram πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα σκυλάκια της τα οποία αγαπά τόσο εκείνη όσο και η υπόλοιπη οικογένεια.

Τηλεοπτικό ντεμπούτο για την κόρη της Κορινθίου και του Αϊβάζη

Χθες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας.

Πόσταρε μια φωτογραφία του σκύλου της δίπλα στην κόρη της, Ισμήνη και τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Από μικρή ηλικία μου καλλιεργήθηκε από την οικογένεια μου, ο σεβασμός και η αγάπη προς τα ζώα. Έχω μεγάλο έρωτα και η αλήθεια είναι ότι από πάντα με θυμάμαι να φέρνω στο σπίτι, στη μαμά μου, ό,τι γατάκι και ό,τι σκυλάκι έβρισκα στον δρόμο. Μεγαλώνοντας “το πρόβλημα” δε σταμάτησε πότε και με περηφάνια πια, μεγαλώνω το παιδί μου και του “μαθαίνω” την ευθύνη απέναντι στα ζώα, τον σεβασμό και την αγάπη προς αυτά. Να τα αγαπάτε… Παίρνετε πίσω την οκταπλάσια αγάπη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

_______Παγκόσμια ημέρα ζώων _______ Από μικρή ηλικία μου καλλιεργήθηκε από την οικογένεια μου, ο σεβασμός και η αγάπη προς τα ζώα. Έχω μεγάλο έρωτα και η αλήθεια είναι ότι από πάντα με θυμάμαι να φέρνω στο σπίτι, στη μαμά μου, ότι γατάκι και ότι σκυλάκι έβρισκα στο δρόμο . Μεγαλώνοντας «το πρόβλημα» δε σταμάτησε πότε και με περηφάνια πια, μεγαλώνω το παιδί μου και του «μαθαίνω» την ευθύνη απέναντι προς τα ζώα, τον σεβασμό και την αγάπη προς αυτά. Να τα αγαπάτε.....παίρνετε πίσω την οκταπλάσια αγάπη ❤️ ________ #animal #animalday #animallover #love #animal #isminou

A post shared by 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top