Βάσω Λασκαράκη: «Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα ακόμα παιδί!»

Αποκάλυψε πώς γνώρισε τον Λευτέρη Σουλτάτο

Εδώ και λίγα χρόνια έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου.

Παρότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να απολαμβάνει το μεγάλωμα της κόρης που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη, της μικρής Εύας, δεν αποκλείει ένα δεύτερο παιδάκι με τον νέο της σύζυγό. Ιδίως τώρα που αποφάσισε να απέχει για λίγο από την τηλεόραση και το θέατρο.

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ταξίδι στην Κρήτη

Γρηγόρης Αρναούτογλου Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη γνωριμία με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και το ότι θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της,

«Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός» είπε για τη γνωριμία με τον μεγάλο της έρωτα.

H τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για τη Βάσω Λασκαράκη

«Είμαι πολύ καλά, δε μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου», είπε για το γεγονός ότι αυτή τη σεζόν δεν εργάζεται η όμορφη ηθοποιός, δυο μέρες πριν γίνει 41 ετών.

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη

Έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Λευτέρη Σουλτάτου /Φωτογραφία Instagram

«Θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Μακάρι, το θέλω πάρα πολύ» απάντησε στην ερώτηση του Γρηγόρη, αν σκέφτεσαι να αποκτήσει κι ένα δεύτερο παιδί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top