Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει πώς αντιμετώπισε τις κρίσεις πανικού

Τι είναι η τεχνική Breathwork που τη βοήθησε;

Στο «φλΕΡΤ» ήταν καλεσμένη η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η οποία μίλησε για τις σοβαρές κρίσεις πανικού που πάθαινε και πώς τη βοήθησε η τεχνική Breathwork να τις αντιμετωπίσει.

«Ήθελα ηρεμία, αυτοκυριαρχία γαλήνη και χαρά. Ασχολούμαι με τον εαυτό μου και την εξέλιξή μου. Η επιθυμία μου κι η πρόθεσή μου ήταν να είμαι πάντα χαρούμενη, να ζω ελεύθερα, να εκφράζομαι και το έκανα ως ένα βαθμό αλλά παρατήρησα με τον καιρό και τα χρόνια ότι πάντα έκανα έναν κύκλο κι έφτανα στο ίδιο σημείο. Συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι πιο βαθύ που με τρώει. Αυτήν την ανακάλυψη την έκανα γιατί βρέθηκα σε μια συνθήκη που το ένστικτό μου μου μίλησε πάρα πολύ δυνατά που το εξέφρασα», είπε αρχικά η ηθοποιός στη Νάντια Κοντογεώργη.

Θωμαϊς Ανδρούτσου Μαρία Ανδρούτσου

Η Θωμαϊς με την αδερφή της Μαρία Ανδρούτσου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήμουν σε μια δουλειά και την τρίτη μέρα λέω δυνατά ότι εγώ από εδώ πρέπει να φύγω και δεν το έκανα. Όλο αυτό μου πήρε έξι μήνες. Εκεί με επισκέφθηκαν ξανά οι κρίσεις πανικού. Για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ένα καμπανάκι ότι σε κάτι δεν μου φέρομαι σωστά, δεν με σέβομαι και δεν με εκτιμώ. Εκεί συνειδητοποίησα για πρώτη φορά κι υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα ακούω πιστά το ένστικτό μου που ουρλιάζει» συμπλήρωσε.

Η ίδια στο τέλος δήλωσε ότι το αντιμετώπισε με το Breathwork που είναι μια βιωματική εμπειρία που έψαχνε κι αποτελεί μία καθοδηγούμενη τεχνική αναπνοής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top