Τραγουδίστρια για τον αγνοούμενο πατέρα της: «Περιμένουμε να τον θάψουμε!»

Ενοχλημένη για τα τραγούδια της που πιστώνονται σε Πάριο και Μητροπάνο

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό μίλησε η Κωνσταντίνα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για ένα γεγονός που την έχει στιγματίσει όσο τίποτα άλλο, αφού ο πατέρας της ανήκει στους αγνοούμενους που χάθηκαν κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 και μέχρι σήμερα τα ίχνη του παραμένουν άφαντα.

Κωνσταντίνα

«Χάσαμε τον πατέρα μου στον πόλεμο του ’74. Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος, είναι μία ανοιχτή πληγή. Πρέπει η κυβέρνηση της Κύπρου να κοιτάξει το θέμα των αγνοούμενων. Ένας αγνοούμενος δεν μπορεί να είναι άφαντος και μας αναγκάζουν για να πάμε παραπέρα να τον κηρύξουμε άφαντο. Ευελπιστούμε να βρεθεί, τουλάχιστον να θάψουμε τα οστά του. Ξέρουμε ότι τον συνέλαβαν, σε ποιες συνθήκες. Είμαστε παιδιά του πολέμου. Η μητέρα μου πέθανε με αυτόν τον καημό», δήλωσε συγκινημένη.

Πικραμένη, αναφέρθηκε και σε επιτυχίες της που πρώτη τραγούδησε όπως το «Σημάδι» και το «Θάλασσες» που ταυτίστηκαν με τις φωνές του Γιάννη Πάριου και του Δημήτρη Μητροπάνου αντίστοιχα και δεν της τις αναγνωρίζουν.

«Μερικές φορές με ενοχλεί. Ξέρεις πότε; Όταν είναι άνθρωποι της δουλειάς μας, όταν είναι ο κόσμος δεν με ενοχλεί. Όταν είσαι της δουλειάς πρέπει να ξέρεις όσο νέος και να είσαι όσο και να πέρασαν τα χρόνια», εξήγησε. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top