Το τραγούδι διάσημης Ελληνίδας τραγουδίστριας για τον Ζακ Κωστόπουλο

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του

Κι όμως η ένα επιτυχία της Άννας Βίσση είναι αφιερωμένή στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου.

Μια ομάδα άξιων καλλιτεχνών ένωσε τις δυνάμεις της για ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου. Ένα τραγούδι που βγήκε στον «αέρα» τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ακριβώς δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του. 

Οδός «Zackie Oh»: Πινακίδα στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Ζακ

Η Άννα Βίσση και η Μπέττυ Βακαλίδου, με τη φωνή της η μία και με το ερμηνευτικό της εκτόπισμα η άλλη, υπηρέτησαν το τραγούδι σε μουσική Γιώργου Καλογερόπουλου και στίχους Λίνας Δημοπούλου.  

Άννα Βίσση

Το τραγούδι, που γράφτηκε στη μνήμη του Ζακ και κυκλοφορεί από την Panik Gold, έχει τίτλο «Τρομαγμένο Μου».

Την είδηση της κυκλοφορίας γνωστοποίησε μέσω των social media ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης, γράφοντας: «Είναι συγκινητικό, αν μη τι άλλο, που η Άννα Βίσση έβαλε τη φωνή της σ’ ένα τραγούδι -ορόσημο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα και για τα δικαιώματα των μειονοτήτων».

Άννα Βίσση: Η ευχή της για τα γενέθλια του εγγονού της

Σε ανάρτησή της η Άννα Βίσση έγραψε: «Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω».

Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε το βιντεοκλίπ:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top