Νέα σχέδια για τη Madonna: Ετοιμάζει ταινία για τη ζωή της

Η τραγουδίστρια γράφει την κινηματογραφική της αυτοβιογραφία

Δημιουργική ήταν η περίοδος της καραντίνας για τη Madonna.  Η «βασίλισσα της ποπ» όλο αυτό το διάστημα ετοίμαζε το σενάριο για μια ταινία με θέμα τη ζωή της.

Έχει γενέθλια η Madonna: Έγινε 62 – Το ξέφρενο πάρτι στη Τζαμάικα

Τα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσω ενός live που έκανε στο Instagram έχοντας δίπλα της τη Diablo Cody με την οποία συνυπογράφουν το σενάριο.

Madonna: Το Instagram διέγραψε ψευδή ανάρτησή της για τον κορωνοϊό

Οι δύο κυρίες δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, ενώ η Madonna αρκέστηκε στην εξής δήλωση:«Θέλω να μεταφέρω (στην οθόνη) το απίστευτο ταξίδι που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή ως καλλιτέχνης, μουσικός, χορεύτρια – ανθρώπινο πλάσμα, που προσπαθεί να χαράξει τη δική του πορεία σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με έκανε να συνεχίζω και η τέχνη με κρατούσε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος θα μπορούσε να τις πει καλύτερα από εμένα. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ τη γεμάτη ανατροπές κούρσα της ζωής μου με τη φωνή και την οπτική μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you ready for the story of my life....................✍️ Am I? #livetotell #diablocody #screenplay

A post shared by Madonna (@madonna) on

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη μιας και η υπογραφή της έχει μπει στις ταινίες Filth and Wisdom (2008) και W.E (2011). Μάλιστα, η δεύτερη ταινία έχει βραβευθεί με Χρυσή Σφαίρα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top