Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς

Τι συνέβη;

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Σύρος Φωκάς. Συγκεκριμένα ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κορίνθου, καθώς το κομμένο ρεύμα και οι οφειλές προς την Εφορία επιβάρυναν την υγεία του.

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς

Η σύζυγός του, Λίλιαν, δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» και στον Νίκο Νικόλιζα: «Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε».

«Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top