Κάτια Ταραμπάνκο - Γιάννης Αποστολάκης: Απλοί συνεργάτες ή κάτι παραπάνω;

«Έχει ξεκινήσει κάτι νέο, ωραίο, καλοκαιρινό στη ζωή μου» δήλωσε το μοντέλο

Η νικήτρια του GNTM 2, Κάτια Ταραμπάνκο, μάς συστήθηκε στον διαγωνισμό μόδας έχοντας σχέση, η οποία έληξε άδοξα μετά από την άρνησή της στην τηλεοπτική (ναι, το τόλμησε δημόσια) πρόταση γάμου που της έκανε ο τότε σύντροφός της, Γιάννης.

Κάτια Ταραμπάνκο: Είναι και πάλι ερωτευμένη!

Βγαίνοντας από το GNTM το μοντέλο έκανε σχέση με τον συγγραφέα Γιώργο Λάγιο, με τον οποίο και χώρισαν οι δρόμοι τους όταν εκείνη έφυγε για να εργαστεί στο εξωτερικό.

Κάτια Ταραμπάνκο-Γιώργος Λάγιος: Μόλις χώρισαν μετά από 3 μήνες σχέσης!

Κάτια Ταραμπάνκο: 'Έκανε Bungee Jumping - Δείτε στιγμιότυπο

Πλέον, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση και είναι μία από τους «Θαλασσόλυκους» μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη

Κάτια Ταραμπάνκο  Γιάννης Αποστολάκης ΣΧΈΣΗ ζευγαρι

Οι δύο τους φαίνεται πώς ήρθαν αρκετά κοντά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους για την εκπομπή και πλέον οι φήμες που τους θέλουν να είναι κάτι περισσότερο από απλοί συνεργάτες «οργιάζουν»!

Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και δε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε κάτι σχετικά με τον γνωστό σεφ. Είπε απλώς, ότι έχει κάτι νέο στη ζωή της και είναι καλά.

«Είμαι καλά στη ζωή μου. Έχει ξεκινήσει κάτι νέο, ωραίο, όμορφο, φρέσκο και καλοκαιρινό…», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top