Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Λουκέτο» στο μαγαζί του πρώην συζύγου της

Τι συνέβη;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram γνωστοποίησε πως μπήκε προσωρινό «λουκέτο» (για 10 ημέρες) στο πολύ γνωστό μαγαζί του πρώην συζύγου της στο Λουτράκι.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν κάνω ιδιαίτερα μαθήματα με τον Σωτήρη Χατζάκη!»

Η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έκλεισε λόγω της μη τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, καθώς όλοι οι κανόνες τηρούνται κατά γράμμα και πως το μαγαζί του Βαγγέλη Μητρογιάννη θα παραμείνει κλειστό για άλλο λόγο.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου λουκέτο μαγαζι Λουτράκι

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό για 10 ημέρες, σε εκτέλεση απόφασης σφράγισης λόγω υπέρβασης της στάθμης του ήχου κατά 16 DB. Παρά το γεγονός ότι σε 24 αυστηρούς ελέγχους για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προφύλαξης για τον covid -19 στο μαγαζί δεν ευρέθη καμία παραβίαση, αφού τηρούνταν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προφύλαξης. Θα παραμείνει κλειστό λόγω μικρής απόκλισης στον ήχο. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Έτσι για την ιστορία, να πούμε ότι όλα τα άτομα που δουλεύουν είναι δηλωμένα στο ΙΚΑ και έχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και είναι 70 στον αριθμό», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top