Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν κάνω ιδιαίτερα μαθήματα με τον Σωτήρη Χατζάκη!»

Πρωταγωνιστεί στο «Υπέροχό μου διαζύγιο» και μιλάει στο Star.gr

Δείτε τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στο star.gr

Το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο και για πάνω από δύο δεκαετίες είναι μία από τις πιο προβεβλημένες ηθοποιούς, κυρίως για τη δουλειά της. Την έχουμε δει σε τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως: «Δυο ξένοι», «Επιθυμίες», «Το φιλί της ζωής», «Οι Βασιλιάδες» και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες στο «Έρωτας μετά» του Alpha

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Απαστράπτουσα στο πλευρό του συντρόφου της!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Στο «Υπέροχό μου διαζύγιο» υποδύεται την «Άντζελα»

Αυτό το καλοκαίρι με βάση το θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι (κάθε Τετάρτη και Πέμπτη) αλλά και σε άλλα θέατρα ανά την Ελλάδα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ερμηνεύει τον μονόλογο «Το υπέροχό μου διαζύγιο», μια γλυκόπικρη κωμωδία της Τζεραλντίν Άρον. Ο κορωνοϊός δεν την πτόησε και ίσως η εργασιοθεραπεία τη βοήθησε και με το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας «έχασε» τον πατέρα της. «Είχα κι ένα δυσάρεστο γεγονός μέσα στην καραντίνα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους… θα έχουμε να τη θυμόμαστε!» είπε, τονίζοντας τον ρόλο της μαμάς της στη δύσκολη αυτή στιγμή. «Η μαμά μου είναι πολύ γενναίος και θαρραλέος άνθρωπος… Ουσιαστικά από εκείνη πήρα βοήθεια και στηρίχτηκα κι εγώ!» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Σωτήρης Χατζάκης Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό & σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δε γινόταν να μην αναφερθούμε και στη σχέση της με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη. Την έχει κάνει καλύτερη ηθοποιό; «Πώς να με κάνει καλύτερη ηθοποιό; Δεν κάνω ιδιαίτερα!» απάντησε με χιούμορ… «Ένας ηθοποιός γίνεται καλύτερος μόνο πάνω στο σανίδι… Φυσικά κι ανταλλάσσουμε απόψεις, αλλά δε νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερη ηθοποιός λόγω της σχέσης» συμπλήρωσε. Οι σχέσεις βοηθούν στο να γίνει κάποιος καλύτερος άνθρωπος; «Έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος γενικά, όχι λόγω σχέσεων και δεν πιστεύω σε κανέναν εξωγενή παράγοντα που μπορεί να σε κάνει καλύτερο… Καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι μόνος σου!» ξεκαθαρίζει.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Αντώνης Καρυστινός Γιώργος Παπαπαύλου

Με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Έρωτας μετά» Αντώνη Καρυστινό και Γιώργο Παπαπαύλου /Φωτογραφία Instagram

«Το "Έρωτας μετά"… ήταν έρωτας! Πολύς κόσμος την αγάπησε πολύ και δεν την αγάπησε τυχαία γιατί ήταν μία από τις καλύτερες σειρές ever! Μη σου πω ότι θα μπορούσε να παιχτεί και στο Netflix!» είπε για την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά. Με την ίδια αγάπη αναφέρθηκε και σε παλιότερες σειρές και ρόλους, όπως αυτός της «Μίνας» στο «Δυο ξένοι».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Θα έβαζε τρίτο στεφάνι ή όχι;

Κλείνοντας μιλάμε για τον ρόλο της «Άντζελας» στο «Υπέροχό μου διαζύγιο», το γεγονός ότι απευθύνεται όχι μόνο στις γυναίκες, που την αγαπούν πολύ σαν ηθοποιό, αλλά και στους άντρες. Η παράσταση θα συνεχίσει και στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ ετοιμάζεται να φέρει ξανά στη σκηνή έναν παλιότερό της μονόλογο, την παράσταση «Επάγγελμα πόρνη».

Μέχρι τότε την απολαμβάνουμε στο Θέατρο Χυτήριο κάθε Τετάρτη & Πέμπτη (Ιερά Οδός 44).

Κάμερα-Μοντάζ: Λαμπρινή Μπεστεμιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top