Πέθανε η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση, πρώην σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου

Η συγκινητική ανάρτηση με την οποία την αποχαιρέτισε η Μαρία Παπαγιάννη

«Έφυγε» από τη ζωή η ταλαντούχα ηθοποιός και δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Ειρήνη Ιγγλέση, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Η Ειρήνη Ιγγλέση είχε αποκτήσει δύο κόρες με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, τη Σεσίλ και την Κατερίνα, ενώ μετά τον χωρισμό τους διατηρούσε άψογες σχέσεις τόσο με τον ίδιο όσο και με την τελευταία του σύζυγο, Μαρία Παπαγιάννη.

Πέθανε η Ειρήνη Ιγγλέση

H Ειρήνη Ιγγλέση με τον Θάνο Μικρούτσικο

Μάλιστα η Μαρία Παπαγιάννη, την αποχαιρέτισε με ένα πολύ συγκινητικό post στο Facebook, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της Ειρήνης Ιγγλέση με το σχόλιο: 

«Καλό σου ταξίδι Ειρήνη. Θα σε θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη για όσα μοιραστήκαμε με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αξιόλογη Ελληνίδα ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, με πιο πρόσφατη την «Μητριαρχία» το 2014. Η Ιγγλέση ήταν από τις αγαπημένες ηθοποιούς του γνωστού σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη καθώς είχε παίξει και στα «Πέτρινα χρόνια» αλλά και στην «Μικρά Αγγλία».

Πέθανε η Ειρήνη Ιγγλέση

Η Ειρήνη Ιγγλέση αριστερά, στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, τον περασμένο Δεκέμβριο

Είχε παίξει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες: «Ο Κύριος με τα γκρι», «Κυρία Κούλα», «Μαμά 2 u», «Έναστρος θόλος», «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους». Η δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου είχε γνωριστεί με τον αγαπημένο συνθέτη στα τέλη του 1976 στο θέατρο. 

Πέθανε η Ειρήνη Ιγγλέση

Η Ειρήνη Ιγγλέση με την Πέγκυ Τρικαλιώτη και τη Μαρία Ναυπλιώτου

Πέθανε η Ειρήνη Ιγγλέση

Η Ειρήνη Ιγγλέση με τον Γιάννη Ζουγανέλη
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top