Έρρικα Πρεζεράκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δύσκολο χειρουργείο της

«Δεν έχω σταματήσει να κλαίω...» είπε η αθλήτρια

Τέλος καλό, όλα καλά για την Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία βγήκε από το χειρουργείο, σχεδόν αλώβητη.  Η αθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε σοβαρό ατύχημα την περασμένη Παρασκευή με ταχύπλοο στα ανοιχτά της Κύθνου, το οποίο είχε ως συνέπεια τον ακρωτηριασμό του μικρού δαχτύλου της του δεξιού χεριού.

Σοβαρό ατύχημα για την Έρρικα Πρεζεράκου - Ακρωτηριάστηκε στο χέρι

Έρρικα Πρεζεράκου: Ανακοίνωσε συγκινημένη την έκβαση του χειρουργείου της

Η ίδια η Έρρικα γνωρίζει, όπως είπε χαρακτηριστικά, ότι η προπέλα θα μπορούσε να την έχει κάνει κιμά! Ωστόσο, μεγάλη ήταν η αγωνία της για το πώς θα ανταποκριθεί ο παράμεσός της μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Συγκλονίζει η Πρεζεράκου: «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά»

Τελικά, όλα πήγαν καλά και με ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως ο παράμεσος «σώθηκε» και είναι λειτουργικός.

Έρρικα Πρεζεράκου Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δύσκολο χειρουργείο της

Μάλιστα, η αθλήτρια έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί νόμιζα ότι θα χάσω το δάχτυλο και νιώθω τόση χαρά που έμεινε ο παράμεσος. Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη, δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν με ξέρουν και ήρθαν και έδωσαν αίμα για να μπορώ να κάνω τις μεταγγίσεις και να ευχαριστήσω κι όλους όσους προσευχηθήκανε για να έχει καλή έκβαση όλο αυτό», είπε συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναρρώνει στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top