Συγκλονίζει η Πρεζεράκου: «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά»

Νιώθει ευγνωμοσύνη που γλύτωσε τα χειρότερα

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ βρίσκεται και αναρρώνει η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από το πολύωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε, εξαιτίας του σοβαρού ατυχήματος που είχε την περασμένη Παρασκευή, κατά την διάρκεια των διακοπών της.

Συγκλονίζει η Πρεζεράκου Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά

Σοβαρό ατύχημα για την Έρρικα Πρεζεράκου - Ακρωτηριάστηκε στο χέρι

Συγκεκριμένα, η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ, ενώ ήταν σε σκάφος με τον σύντροφό της στα ανοιχτά της Κύθνου, έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της τραυματίσει σοβαρά το δεξί χέρι.

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι έχασα όλα μου τα δάχτυλα»

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο δήμαρχος, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για να γίνει η αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στην εφημερίδα “On Time” και τη Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι της έχει συμβεί, αλλά νιώθει ευγνωμοσύνη καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

«Καλά είμαι, κάνω τώρα δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια, έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top