Κορωνοϊός: Απογευματινά μπουζούκια - Απ' τις 20.00 ο Νίκος Βέρτης

Λόγω των νέων μέτρων

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 10/8/20

Μετά τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση με στόχο τον περιορισμό διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού, τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης μεταθέτουν τα ωράρια λειτουργίας τους.

Κορωνοϊός: Νέο ωράριο από σήμερα σε μπαρ και εστιατόρια σε 15 περιοχές

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μέχρι τις 24/8 θα επιβάλλεται λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 24.00 ως τις 07.00, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης – όχι σε όλες- αλλά σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και το νέο μέτρο αφορά μόνο αυτές.

Κορωνοϊός:Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε καταστήματα που δεν κλείνουν τα μεσάνυχτα

Ωστόσο, ένα από τα νυχτερινά κέντρα που αποφάσισε να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας του και να προσαρμοστεί στις διαταγές των Αρχών, είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Κορωνοϊός Απογευματινά μπουζούκια  Στις 20.00 ο Νίκος Βέρτης

Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο διασκέδασης θα λειτουργεί πλέον από τις 20.00 και μέχρι τις 24.00. Έτσι, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, αλλά θα ικανοποιηθεί και το κοινό του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ το προσωπικό του δε θα μείνει χωρίς δουλειά.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή, στις 19.30.

Να θυμίσουμε πως οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν στις 7 Αυγούστου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top