Ελληνίδα δημοσιογράφος θυμάται την πρώτη της επιληπτική κρίση

«Ακολούθησαν χειρουργεία και πλήρης ανατροπή της ζωής μου» έγραψε

Mπορεί τώρα η Ανθή Βούλγαρη να διανύει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της καθώς ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλάι του Κώστα Κωνσταντινίδη ωστόσο πριν από 2 χρόνια ζούσε τον δικό της γολγοθά.

Η Ανθή Βούλγαρη με τον Παύλο Σταματόπουλο 

Η Ανθή Βούλγαρη συγκλονίζει- Μιλά για τον όγκο στο κεφάλι της

Η ζωή της δημοσιογράφου άλλαξε ξαφνικά όταν έπαθε την πρώτη της επιληπτική κρίση. Τότε αναθεώρησε πολλά πράγματα στη ζωή της και κατάλαβε πως όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Ανθή Βούλγαρη: «Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι»

Η Ανθή μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media γράφοντας:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σαν σήμερα, ανήμερα του Σωτήρος, το 2017 και ενώ τα είχα όλα υπό έλεγχο - έτσι τουλάχιστον πιστευα-έπαθα την πρώτη επιληπτικη κρίση. Ακολούθησαν χειρουργεία και πλήρης ανατροπή της ζωής μου. Τότε κατάλαβα πως οταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα μου επιβεβαιωνουν πως ουδέν μονιμοτερον του τώρα.. Ποιος ξέρει τι θα γίνει το επόμενο λεπτό; κάνεις!! Να ορίστε πριν λίγο καιρό παραιτήθηκα από την δουλειά μου - ποιος θα το περίμενε ε🙄-και ετοιμάζομαι να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ.. Για την ακρίβεια μετράμε αντίστροφα και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει.. Που θα κάτσει η μπίλια με τους καλεσμένους αν μέχρι τότε θα τελούνται τα μυστήρια και όλα αυτά του κορωνοϊού.. Ε λοιπόν να σας πω κάτι; δεν αγχώνομαι καθόλου. Για την ακρίβεια το διασκεδάζω κιολας. Ότι είναι να γίνει γίνεται.. Αρκεί που έχω διπλα μου αυτούς που αγαπώ. Τον άνθρωπο μου @kostaskonstantinidis, την οικογενεια μου και λίγους φίλους.. Γιατί στο τέλος τελος τι αξίζει;; οι στιγμές μαζί τους.. Αφήστε λοιπόν τα σχέδια και πάμε να πιάσουμε το τώρα. Όσο γεμάτο είναι αυτό τόσο καλύτερη είναι η ζωή.. 😉❤️ Νυφουλες μου don't worry..θα είναι η καλύτερη στιγμή σας ever 💋👰 #welovepelion #weddingvibes #love #livelovelaugh #bridestobe2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthivoulgari) στις

 

«Σαν σήμερα, ανήμερα του Σωτήρος, το 2017 και ενώ τα είχα όλα υπό έλεγχο - έτσι τουλάχιστον πιστευα-έπαθα την πρώτη επιληπτικη κρίση. Ακολούθησαν χειρουργεία και πλήρης ανατροπή της ζωής μου. Τότε κατάλαβα πως οταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα μου επιβεβαιωνουν πως ουδέν μονιμοτερον του τώρα.. Ποιος ξέρει τι θα γίνει το επόμενο λεπτό; κάνεις!! Να ορίστε πριν λίγο καιρό παραιτήθηκα από την δουλειά μου - ποιος θα το περίμενε ε🙄-και ετοιμάζομαι να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ.. Για την ακρίβεια μετράμε αντίστροφα και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει.. Που θα κάτσει η μπίλια με τους καλεσμένους αν μέχρι τότε θα τελούνται τα μυστήρια και όλα αυτά του κορωνοϊού.. Ε λοιπόν να σας πω κάτι; δεν αγχώνομαι καθόλου. Για την ακρίβεια το διασκεδάζω κιολας. Ότι είναι να γίνει γίνεται.. Αρκεί που έχω διπλα μου αυτούς που αγαπώ. Τον άνθρωπο μου @kostaskonstantinidis, την οικογενεια μου και λίγους φίλους.. Γιατί στο τέλος τελος τι αξίζει;; οι στιγμές μαζί τους.. Αφήστε λοιπόν τα σχέδια και πάμε να πιάσουμε το τώρα. Όσο γεμάτο είναι αυτό τόσο καλύτερη είναι η ζωή.. 😉❤️ Νυφουλες μου don't worry..θα είναι η καλύτερη στιγμή σας ever». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top