Ελληνίδα ηθοποιός: «Έφτασα μέχρι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος»

Την εκνεύρισε η…  παραπληροφόρηση της Wikipedia

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει γιατί δεν έγινε σύζυγος και μητέρα

Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε για μια πληροφορία στη Wikipedia, σύμφωνα με την οποία η ηθοποιός το 1985 έκανε έξι βιντεοταινίες. «Αυτό είναι αδύνατο… Λάθος λέει. Ό,τι θέλει λέει το Wikipedia. Γράφουν χωρίς καμία υπογραφή με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ποιος είναι».

Ελένη Φιλίνη

«Δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις “γιατί τα γράφετε αυτά;”. Από πού και ως πού ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει; Το 1985 έγινε μια ταινία και την επόμενη χρονιά έγιναν άλλες δύο. Πλέον δεν κοιτάω τι γράφει. Δεν ασχολούμαι με αυτά» είπε.

Στα δικαστήρια Φιλίνη και Μπάρμπα! «Με μια συγγνώμη δε σβήνουν όλα...»

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η Ελένη Φιλίνη, στο παρελθόν εμφανιζόταν λάθος ημερομηνία γέννησης της στη Wikipedia. Τότε ήταν που σκέφτηκε να κινηθεί νομικά: «Γράφανε ό,τι θέλανε. Κάποια στιγμή με εκνεύρισε αυτό το πράγμα. Μετά λέω τι ασχολείσαι; Μέσα από το ίντερνετ ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Για αυτό εγώ λέω “άμα θέλεις να μάθεις κάτι, μίλα με τον ίδιο τον άνθρωπο”. Τότε το έψαξα πάρα πολύ και μάλιστα είχα φτάσει και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ήταν μεγάλη ιστορία. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω» συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top