Η συγκινητική ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι για τον πατέρα του

Τα ενθαρρυντικά λόγια για την Ελλάδα!

Το βίντεο γνωστών σεφ για την καραντίνα

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες στο Instagram ο Έκτορας Μποτρίνι

Ο γνωστός σεφ θυμήθηκε τα λόγια που του είχε πει ο πατέρας του σε σχέση με τις ομορφιές της Ελλάδας και τα μοιράστηκε με τους followers.

Ξεσπά ο Έκτορας Μποτρίνι: «Κάποιοι κατάγονται από το σκουλήκι που…»

«Ο πατέρας μου έλεγε η Ελλάδα είναι σαν μια γυναίκα που έχει περισσότερο ταλέντο από όλες τις άλλες, αυτή που οι άλλες θέλουν να την φάνε ζωντανή, γιατί γεννήθηκε πιο όμορφη από αυτές και γι αυτό τη ζηλεύουν. Η Ελλάδα είναι σαν μια ευρηματική γυναίκα, με μαγικά χέρια που εφευρίσκει δεκάδες πράγματα γιατί το μυαλό της γεννάει συνεχώς νέες ιδέες.

Μπορεί να μιλήσει για ιστορία, για τις θάλασσες, τα βουνά, το φαγητό της, τα ωραία κρασιά της, τους καλλιτέχνες της, τους ποιητές, τους ζωγράφους, τους συγγραφείς, τους συνθέτες, τους τραγουδιστές της όπερας και λαϊκές φωνές, τους επιτυχημένους ερευνητές, τους διαπρεπείς επιστήμονες της σε όλα τα γνωστικά πεδία δεν υπάρχει τίποτε που δεν έχει προσεγγίσει.

Έκτορας Μποτρίνι: Απαντά στην καταγγελία για βασανισμό στο εστιατόριό του

Κι όταν αυτή φοβερή τύπισσα σκοντάψει και πέσει, η πλατεία βρίσκει την ευκαιρία κι αλαλάζει από χαρά. Και η λύσσα αυτών των μίζερων που σκάνε από τη ζήλια τους, γιατί αυτή παραμένει πανέμορφη ακόμα και όταν έχει σωριαστεί κάτω. Γιατί η Ελλάδα είναι η τύπισσα με δωδεκάποντες γόβες, που προφανώς κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα… και που καμιά δεν ξέρει να περπατήσει καλύτερα από εκείνη.

Έλα, Ελλάδα, καιρός να ξανασηκωθείς!..Χρειάζεται επιτέλους να δούμε πως μας βλέπουν οι ξένοι για να καταλάβουμε την αξία μας;» έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πατέρας μου έλεγε Η Ελλάδα είναι σαν μια γυναίκα που έχει περισσότερο ταλέντο από όλες τις άλλες, αυτή που οι άλλες θέλουν να την φάνε ζωντανή, γιατί γεννήθηκε πιο όμορφη από αυτές και γι αυτό τη ζηλεύουν. Η Ελλάδα είναι σαν μια ευρηματική γυναίκα, με μαγικά χέρια που εφευρίσκει δεκάδες πράγματα γιατί το μυαλό της γεννάει συνεχώς νέες ιδέες. Μπορεί να μιλήσει για ιστορία, για τις θάλασσες, τα βουνά, το φαγητό της, τα ωραία κρασιά της, τους καλλιτέχνες της, τους ποιητές, τους ζωγράφους, τους συγγραφείς, τους συνθέτες, τους τραγουδιστές της όπερας και λαϊκές φωνές, τους επιτυχημένους ερευνητές, τους διαπρεπείς επιστήμονες της σε όλα τα γνωστικά πεδία δεν υπάρχει τίποτε που δεν έχει προσεγγίσει. Κι όταν αυτή φοβερή τύπισσα σκοντάψει και πέσει, η πλατεία βρίσκει την ευκαιρία κι αλαλάζει από χαρά. Και η λύσσα αυτών των μίζερων που σκάνε από τη ζήλια τους, γιατί αυτή παραμένει πανέμορφη ακόμα και όταν έχει σωριαστεί κάτω. Γιατί η Ελλάδα είναι η τύπισσα με δωδεκάποντες γόβες, που προφανώς κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα... και που καμιά δεν ξέρει να περπατήσει καλύτερα από εκείνη. Έλα, Ελλάδα, καιρός να ξανασηκωθείς!..Χρειάζεται επιτέλους να δούμε πως μας βλέπουν οι ξένοι για να καταλάβουμε την αξία μας;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top