Ο πρίγκιπας Harry είχε μυστικούς λογαριασμούς στα social media

Σύμφωνα με νέο βιβλίο για το ζευγάρι

Ο πρίγκιπας Harry χρησιμοποίησε έναν μυστικό λογαριασμό Instagram στην αρχή της σχέσης του με τη Meghan Markle.

Meghan Markle-Harry: Καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για τον γιο τους

Ο Harry χρησιμοποίησε το όνομα SpikeyMau5 προς τιμήν του Καναδού DJ Deadmau5 σε συνδυασμό με το ψευδώνυμο που του δόθηκε από τους σωματοφύλακες του, ανέφερε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επικαλούμενη τις πληροφορίες από το επερχόμενο βιογραφικό βιβλίο που αφορά τη ζωή του Harry και της Meghan με τίτλο: «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family».

Η Meghan Markle κατηγορεί τα ΜΜΕ για την κακή σχέση με τον πατέρα της

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο η Meghan και ο Harry ακολούθησαν ο ένας τον άλλον στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων μετά το πρώτο τους ραντεβού, αλλά και οι δύο σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους όταν η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε. Η Meghan ήταν το ένα από τα δύο άτομα που ακολουθούσαν τον λογαριασμό τη στιγμή που διαγράφηκε.

Το βιβλίο αναφέρει επίσης ότι ο Harry χρησιμοποίησε μια μυστική σελίδα στο Facebook με το ψευδώνυμο Spike Wells. Ο Wells είχε ως εικόνα προφίλ τον Βασιλιά Τζούλιαν από την ταινία «Μαδαγασκάρη» και ως τόπο καταγωγής το Maun της Μποτσουάνα, ένα από τα αγαπημένα μέρη του Harry.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε στο Page Six: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν μίλησαν και δεν συνέβαλαν στην συγγραφή του "Finding Freedom". Αυτό το βιβλίο βασίζεται στις εμπειρίες των συγγραφέων ως μέλη του βασιλικού Τύπου και των δικών τους ανεξάρτητων πληροφοριών»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top