Ο Σάκης Ρουβάς για τα 2 χρόνια από τη φωτιά στο Μάτι: Να μάθουμε τι συνέβη

Το μήνυμα του τραγουδιστή με αφορμή τη θλιβερή επέτειο

Σάκης Ρουβάς

Πέρασαν δύο χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχησε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Η θλιβερή αυτή επέτειος ξύπνησε μνήμες σε πολλούς ανθρώπους. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητώντας μεταξύ άλλων να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Σωτήρης Κοντιζάς - Σάκης Ρουβάς: Παρέα στην παραλία με τις γυναίκες τους

«Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί.

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top