Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά για το Καστελόριζο: «Είμαστε μόνοι μας!»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την ένταση με την Τουρκία

Δείτε όσα είπε ο Στέφανο Σαρτίνι για τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη

Mε μια σειρά από tweets η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε πριν από λίγες ώρες τα όσα συμβαίνουν στο Καστελόριζο και τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Ρούλα Κορομηλά: Το σχόλιο της για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

«Έχετε καταλάβει ότι "σαΐνια" Τουρκοερντογανικοί διαβάζουν και μεταφράζουν ότι γράφετε εδώ. Το νου σας λοιπόν. Τώρα. Σε τέτοιες πονηρές στιγμές τα χρώματα, τα κόμματα και οι αντιπαραθέσεις ας σωπάσουν. Δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Ενωμένοι! Αυτό!» έγραψε στο πρώτο της tweet.

«Καλή είναι και η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται. Ας σκεφτούμε, νομίζω, τον φόβο και την αγωνία των οικογενειών που τα παιδιά τους βρίσκονται στις επάλξεις για να μας προστατέψουν, αν χρειαστεί. Με τον πανούργο και πολεμοχαρή Ερντογάν όλα παίζονται» σχολίασε η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

Mε ποιους τα έβαλε η Ρούλα Κορομηλά

«Τελευταίο! Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας! Το «αμφισβητούμενες περιοχές» της Ουάσιγκτον, αποτελεί την σημαντικότερη για μένα είδηση που τα λέει όλα. Καλό βράδυ! Ας παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι,  δυνατοί αγαπημένοι και περήφανοι» είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top