Χάρι και Μέγκαν κοντά στους νέους - Συζητούν για τα ίσα δικαιώματα

Ως υποστηρικτές της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας σε όλο τον κόσμο

Χάρι - Μέγκαν

Ως υποστηρικτές της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας σε όλο τον κόσμο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μεριμνούν σταθερά για αυτούς που πάντα μιλούν και βοηθούν τους άλλους να ακουστούν. Ο Χάρι και η Μέγκαν συνέχισαν αυτήν την υπόσχεση όταν ένωσαν νέους που ηγούνται σε διάφορα κινήματα από όλο τον κόσμο, την περασμένη εβδομάδα για μια σε βάθος συνομιλία σχετικά με τα ίσα δικαιώματα, και τη δικαιοσύνη.

Σε υποστήριξη στο κίνημα Black Lives Matter, το Queen's Commonwealth Trust διεξάγει εβδομαδιαίες συζητήσεις με νέους από το δίκτυο και ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος του οργανισμού (αντίστοιχα), ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην τελευταία τους συζήτηση.

Κατά τη διάρκεια της τηλεσυζήτησης, το ζευγάρι μίλησε για τη σημασία της διασφάλισης και της προώθησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης, επιπλέον επισήμαναν την επείγουσα ανάγκη να προωθηθούν μακροπρόθεσμες και πρακτικές λύσεις για το μέλλον, ενώ τόνισαν γιατί είναι σημαντικό να αμφισβητούμε την ασυνείδητη προκατάληψη και να αναγνωρίζουμε λάθη του παρελθόντος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top