Τσιμτσιλή: Το επικίνδυνο περιστατικό στο ταξίδι του μέλιτος με τον Σοφό

Η παρουσιάστρια το αποκάλυψε on air στην εκπομπή της

Ένα απρόοπτο που τους συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, θυμήθηκε και ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» του ‘’Happy Day’’ το πρωί της Τρίτης.

Καλοκαίρι 2020: Αυτά είναι τα ωραιότερα μαγιό των Ελληνίδων celebrities

Τσιμτσιλή: Τι της είπε η Μπαλατσινού μετά το τροχαίο της κόρης της, Αμαλίας

Συγκεκριμένα, ενώ σχολίαζαν ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή με ένα νιόπαντρο ζευγάρι που προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία στη Λαγκούνα της Καλιφόρνια και κινδύνευσε να πνιγεί από τα κύματα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα απρόοπτο από το ταξίδι του γάμου της.

«Εν τω μεταξύ θέλω να πω πως πολλές φορές βλέπεις αυτόν τον κυματισμό που δεν έχει ύψος… Δηλαδή εγώ θυμάμαι στο χωριό μου στην Ασπροβάλτα που μπορεί να είχε και δύο μέτρα κύμα και παίζαμε και νιώθαμε πολύ ασφαλείς. Όταν κάποια στιγμή στο ταξίδι του μέλιτος βρέθηκα σε ένα τροπικό μέρος, με ένα κυματάκι 50 εκατοστά, είπα “εγώ ξέρω από τα κύματα της Ασπροβάλτας”. Αλλά αυτά έχουν τόσο έντονη δίνη και χάνεις την ισορροπία σου. Με 50 εκατοστά χάνεις την ισορροπία σου για πλάκα» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες τους να σχολιάζουν πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη θάλασσα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top