Πανηγύρι Γουδή: Τι είπε η Γωγώ Τσαμπά στο Star για τις εικόνες συνωστισμού

Πώς σχολίασε τις σκέψεις για την απαγόρευση των πανηγυριών;

Για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε πανηγύρι που διοργανώθηκε στο Γουδή μίλησε στο Star, η Γωγώ Τσαμπά.

Για τα… πανηγύρια: Αψήφησαν τον κορωνοϊό για να γλεντήσουν στο Γουδή

Η γνωστή ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών εξέφρασε τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στο πανηγύρι σημειώνοντας: «Σε ένα πανηγύρι που πάμε δεν μπορεί να είναι από το εξωτερικό κάποιος , στην ουσία είναι οικογένειάς από τον ίδιο τόπο από τις ίδιες γειτονιές , από το ίδιο χωριό, άρα δε μιλάμε για κάτι ξένο. Και το πανηγύρι αυτό είναι , δηλαδή θα πιαστεί η παρέα. Εσείς που είστε από τη Θεσσαλονίκη πχ δε θα πιαστείτε να χορέψετε με έναν ξένο θα έχετε έρθει  με παρέα και θα χορέψετε, τη δική σας παρέα».

Σκέψεις για απαγόρευση των πανηγυριών μετά τις εικόνες συνωστισμού

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην αρχή δε σηκώθηκε καν ο κόσμος να χορέψει. Σηκωθήκανε στα τραπέζια τους και μετά ξέφυγε λίγο για...μπορεί να συνέβη για πέντε λεπτά , δέκα βαριά , λίγο η νεολαία και πάλι ήταν πηγαδάκια πηγαδάκι, δε νομίζω να κάνανε τόσο κακό. Είναι και λίγο το ποτό και λίγο ο ενθουσιασμός , σηκωθήκανε και χορέψανε, επικράτησε και για 20 λεπτά αυτό το πράγμα , επικράτησε».


Κλείνοντας, η Γωγώ Τσαμπά τόνισε: «Δε νομίζω ότι είναι λόγος για να κλείσουν πάλι τα πανηγύρια. Θα γίνει διασπορά του ιού στα πανηγύρια. Κανένα πρόβλημα Κλείστε τα! Στηρίξτε όμως όλον αυτό τον κόσμο , δεν είναι μόνο οι μουσικοί».


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top