Οι βουτιές της Κατερίνας Παπουτσάκη - Πήρε τα παιδιά της και πήγε διακοπές

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις ηλιόλουστες μέρες

Τις ηλιόλουστες μέρες απολαμβάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη πηγαίνοντας στην παραλία με τα δύο της παιδιά Μάξιμο και Κίμωνα. Η ηθοποιός περνά πολλές ώρες μέσα στη θάλασσα και γίνεται και εκείνη μικρό παιδί κάνοντας όλα τα χατίρια στους δύο πρίγκιπές της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας δείχνει τη βεράντα της!

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε στο λογαριασμό της στα social media μία φωτογραφία από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνά γράφοντας στη λεζάντα.

«Tον ήλιο τον λατρεύουμε, το καλοκαίρι το αγαπάμε και ζούμε για τη θάλασσα! Λέμε ναι στις ξέγνοιαστες διακοπές με καρπούζι, βουτιές και ξεκούραση!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tον ήλιο τον λατρεύουμε, το καλοκαίρι το αγαπάμε και ζούμε για τη θάλασσα! Λέμε ναι στις ξέγνοιαστες διακοπές με καρπούζι, βουτιές και ξεκούραση! Τι δεν ξεχνάμε ποτέ; Δεν ξεχνάμε τη χρήση αντηλιακού ειδικά στα παιδιά, ώστε να έχουν την απαραίτητη αντηλιακή προστασία είτε παίζουν στην άμμο είτε κολυμπούν! Με τα παιδικά αντηλιακά Ambre Solaire από τη Garnier με δείκτη SPF50+, η υψηλή προστασία κάθε μέρα στην παραλία ή την πισίνα γίνεται παιχνιδάκι και έτσι χαιρόμαστε τον ήλιο άφοβα! Hoooray! Καλές βουτιές και καλά παγωτά!!!! #agkaliazeitokalokairisou #ambresolaire #garniergr @garniergr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις

 

Τι δεν ξεχνάμε ποτέ; Δεν ξεχνάμε τη χρήση αντηλιακού ειδικά στα παιδιά, ώστε να έχουν την απαραίτητη αντηλιακή προστασία είτε παίζουν στην άμμο είτε κολυμπούν!»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top