«Το κλουβί με τις τρελές»: Αποχωρεί και ο Θάνος Καληώρας από την παράσταση

Tι δήλωσε ο παραγωγός της παράστασης

Δείτε το video από την εκπομπή «Happy Day»

Μετά τον Άρη Μάκρη και ο Θάνος Καληώρας αποχωρεί από τη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά μέσα από την επομπή «Πρωινό».

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο και το μήνυμα μετά το τηλεοπτικό «αντίο»

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ωστόσο, δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που ώθησαν τον ηθοποιό να πάρει τέτοια απόφαση. 

Χαρά-Μπουράκ: Οι αινιγματικές αναρτήσεις στο Instagram μετά τον χωρισμό

Σήμερα το πρωί ο παραγωγός της παράστασης Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συντέυξη που παραχώρησε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αποκάλυψε το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Θάνου Καληώρα:

«Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου να έχει συσσωρευμένα μέσα του πράγματα, πιθανολογώ από το παρελθόν, που τώρα τον έκαναν να εκραγεί και να το βγάλει όλο αυτό. Ένας άνθρωπος που έρχεται μπροστά σου και φωνάζει… Όλο αυτό δείχνει έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου. Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Θάνου, μου είχαν πει κάποιοι άνθρωποι του χώρου ότι έχει πάντα ένα θέμα που μπορεί να τον ενοχλεί. Δεν ήθελε και το σύνολο πια να συνεργαστεί μαζί του. Όταν ήρθε να υπογράψει μου έβαλε πρόσθετους όρους, να είναι μόνος στη μαρκίζα και το έκανα, να αυξήσουμε τα χρήματά του και το δέχτηκα. Η καλλιτεχνική του ματαιοδοξία δεν δέχεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι το πρώτο όνομα. Απομάκρυνα και ηθοποιό που ήταν στην παράσταση γιατί δεν του άρεσε. Επιφυλάσσομαι παντός νομικού δικαιώματος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top