Τζ. Μελιτά: Μιλά για τον Σπύρο με λόγια που κάθε άντρας θα ήθελε ν' ακούσει

Ο Σπύρος είχε τα γενέθλιά του

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Τζένη Μελιτά, καθώς ο αγαπημένος της είχε τα γενέθλιά του. Η γνωστή δημοσιογράφος, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον Σπύρο Μαργαρίτη και έτσι, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του και στη λεζάντα έγραψε για εκείνον λόγια που θα έκαναν ευτυχισμένο κάθε άντρα.

Τζένη Μελιτά - Σπύρος Μαργαρίτης - Γενέθλια

Τζένη Μελιτά - Σπύρος Μαργαρίτης - Γενέθλια

«-Είσαι πιο ψηλός από κοντά. – Κι εσύ είσαι πιο γλυκιά από κοντά. Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες, που ανταλλάξαμε… Και από τότε έχουμε ανταλλάξει πολλή αγάπη, πάρα πολλή αγάπη, πολλή υποστήριξη, πολλή στοργή, πολλά πιασμένα χέρια, πολλές αγκαλιές… και τσακωμούς και φόβους και μετά πάλι πιασμένα χέρια, βοήθεια, συζήτηση, αγάπη.

Ο @spiros.margar είναι ο άντρας, που κάθε μέρα θα πλύνει τα δόντια της Μπιζού, για να μην της πέσουν…. που θα μου κάνει μασάζ στα ποδαράκια μου για να χαλαρώσω μόλις γυρνάω σπίτι… που θα ανακυκλώσει ακόμα και το τελευταίο πλαστικό κουτάκι, που θα βρει μπροστά του… που ξέρει να συζητάει μέχρι το πρωί τα πρόβλημα των φίλων του. Να σε χαιρόμαστε όλοι όσοι σε αγαπάμε, αγάπη μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Είσαι πιο ψηλός από κοντά. - Κι εσύ είσαι πιο γλυκιά από κοντά. Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες, που ανταλλάξαμε... Και από τότε έχουμε ανταλλάξει πολλή αγάπη, πάρα πολλή αγάπη, πολλή υποστήριξη, πολλή στοργή, πολλά πιασμένα χέρια, πολλές αγκαλιές... και τσακωμούς και φόβους και μετά πάλι πιασμένα χέρια, βοήθεια, συζήτηση, αγάπη. Ο @spiros.margar είναι ο άντρας, που κάθε μέρα θα πλύνει τα δόντια της Μπιζού, για να μην της πέσουν.... που θα μου κάνει μασάζ στα ποδαράκια μου για να χαλαρώσω μόλις γυρνάω σπίτι... που θα ανακυκλώσει ακόμα και το τελευταίο πλαστικό κουτάκι, που θα βρει μπροστά του... που ξέρει να συζητάει μέχρι το πρωί τα πρόβλημα των φίλων του. Να σε χαιρόμαστε όλοι όσοι σε αγαπάμε, αγάπη μου. ❤️

A post shared by 🅼🅰🅽🅴🅺🅴🅽 🅹🅴🅽🅽🆈 🎀 (@melitajenny) on

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Τζένη ήταν και η τούρτα – υπερπαραγωγή που έκανε έκπληξη στον Σπύρο. «You are my hero», έγραφε επάνω.

Τζένη Μελιτά - Σπύρος Μαργαρίτης - Γενέθλια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top