Το δημόσιο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για τη 10χρονη Μαρκέλλα

Με αφορμή την απόκρυψη στοιχείων της γυναίκας που την άρπαξε

Αρχισυντάκτρια στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη είναι η Ελεάννα Τρυφίδου μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την υπόθεση αρπαγής της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη που έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία.

Ελεονώρα Μελέτη: Η συνήθεια που λατρεύει η κόρη της

Την παρουσιάστρια εκνεύρισε το γεγονός ότι παρότι μέχρι σήμερα τα πρόσωπα των παιδόφιλων δίνονταν στη δημοσιότητα, δε συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση της 33χρονης που πήρε τη 10χρονη.

Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη της!

Ελεονώρα Μελέτη Μαρκέλλα

«Τόσο καιρό, με εντολή εισαγγελέα βλέπαμε τα πρόσωπα των παιδόφιλων για να προστατευτεί η κοινωνία και να μιλήσουν τα θύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε γίνεται το ίδιο με την παιδόφιλη της Θεσσαλονίκης. Έχει ομολογήσει η ίδια τις αρρωστημένες προτιμήσεις της. Γιατί τα Μέσα κρύβουν το πρόσωπό της; Εμείς και τα παιδιά όλων μας, αλλά και το δικό της παιδί χρειάζονται προστασία από αυτής και ομοίους της, όχι εκείνη. Δεν έχει δικαίωμα στην προστασία. Καμία συμπόνια, κανένα ελαφρυντικό, καμία προστασία, καμία υπεράσπιση» έγραψε η Ελεονώρα σε instastory της το μεσημέρι του Σαββάτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top