Τα δάκρυα της Αλίκης Κατσαβού για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου καλεσμένη στο «Dot».

Αλίκη Κατσαβού:«Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι ο Κώστας Βουτσάς θα φύγει»

Η χήρα του θρυλικού ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για την απώλεια αυτή, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

Η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς σε παράσταση το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο», ήταν η απάντησή της στον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Κώστας Βουτσάς: Δείτε τον Φοίβο να λέει: «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»

«Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση “Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα”. Γιατί με φώναξαν να παίξω εγώ σε αυτή την παράσταση; Η γυναίκα του Κώστα;» αναρωτήθηκε, δευτερόλεπτα αργότερα, η Αλίκη Κατσαβού για την συνεργασία εκείνη. «Γιατί στο πρώτο ανέβασμα πριν από κάμποσα χρόνια, το 2019, την είχα παίξει και είχα παίξει τον ίδιο ρόλο με τον πρώτο μου σύζυγο. Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα στον ΑΝΤ1. Μια σειρά από διηγήματα ελληνικά του Παπαδούκα και κάποια φίλη της μητέρας μου είχε γνωριμία εκεί και ήθελαν ένα νεαρό κορίτσι για ένα από τα επεισόδια. Με φωνάζουν και μετά με ξαναφωνάζουν για άλλα τρία επεισόδια, σύνολο τέσσερα και παίζω με τον Κώστα» εξομολογήθηκε για τις συμπτώσεις που τη συνέδεαν με τον πατέρα του γιου της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top