Έλληνας ζεν πρεμιέ παραδέχεται ότι είναι… μαμάκιας!

Οι ακραίες φάρσες που έκανε στη μητέρα του

Για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του, τη σχέση με τη μητέρα του άλλα και για το σίριαλ «Έλα στη θέση μου» όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε ο Μάνος Ιωάννου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Mάνος Ιωάννου: «Το "Έλα στη θέση μου" έκλεισε τον κύκλο του»

Όπως αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός έχει κλάψει στο παρελθόν για τα μάτια μίας γυναίκας, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει «χτίσει» ολόκληρα ανθοπωλεία από τα λουλούδια που αγόραζε για κατακτήσεις του.

Περνώντας στο κεφάλαιο «μητέρα», ο Μάνος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Είμαι μαμάκιας. Έπαιρνα τη μητέρα μου τηλέφωνα τα ξημερώματα και της έλεγα ‘ο γιος σας είναι στο νοσοκομείο’ και όταν πήγα πράγματι άργησε να έρθει γιατί δεν με πίστευε».

«Αν ο Μάνος Ιωάννου θέλει, ας πάρει τα μπογαλάκια του κι ας φύγει»

Συνεχίζει στο «Έλα στη θέση μου»

Αν και στην αρχή της σεζόν δεν είχε κρύψει την διάθεση να μη συμμετέχει σε πιθανό νέο κύκλο της σειράς, ο νεαρός ηθοποιός ξανασκέφτηκε μάλλον την κατάσταση και αποφάσισε να πει ένα μεγάλο «ναι» στον Alpha.

«Τελικά θα πάμε και πέμπτη χρονιά! Σε μια επιτυχία δεν λες ποτέ όχι γιατί αλλάζει και λίγο ο χαρακτήρας και σε ιντριγκάρει όλο αυτό να το κάνεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Ιωάννου στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ. «Μπαίνουν και καινούργιοι ηθοποιοί που είναι ωραίο αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top