Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για τα γενέθλια της κορούλας της

Γέμισε η ζωή της… Κοραλία!

Στο αεροδρόμιο η Κλέλια Ρένεση - Επέστρεψε από τη Χιλή

Δεν αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν μπορούσε έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κορούλας της, η Κλέλια Ρένεση να μη μοιραστεί ευχές και κάποιες σκέψεις της στο Instagram.

Τι έπαθε; Με γρατζουνιές στο πρόσωπό της η Κλέλια Ρένεση

H πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που τόσος ντόρος έχει γίνει για τον αν ο πατέρας της μικρής Κοραλίας είναι ή δεν είναι ο διάσημος μουσικός Manu Chao, πόσταρε μια φωτογραφία με κοράλλια στο Instagram.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η συγκίνησή του για το μωρό της Κλέλιας Ρένεση!

«Ένας χρόνος από τη μέρα που γεμίσαμε κοράλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα κ περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα κ με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ αυτό το ταξίδι. Κ όλους εσάς για τις ευχές. Δεν έχει αξία όμως να χω εγώ ένα τυχερό κ υγιές κ δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονούν, ορφανεύουν από γονείς η από αγάπη κ η καρδιά τους γεμίζει φόβο. Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, είναι να βρουν όλα τα παιδιά μια θέση στον ήλιο, όπως τους αξίζει και να χει κ αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά. Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή για να τα σώσει. Όπως κ να χει, δύναμη σε όλες τις μανάδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Εκεί είναι η αξία. Αυτός είναι ο χρυσός. Αυτή έπρεπε να είναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους κ η μόνη παρακαταθήκη. Τα σέβη μου κ "τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα. Ότι απομένει απ τη ζωή είναι μια μέρα"», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Κλέλια Ρένεση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ενας χρονος απο τη μερα που γεμισαμε κοράλια ολουθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολη της ζωης μου περασα κ περνω τεστ σαν γιγαντια κυματα κ με λαχταρα περιμενω τα επομενα. Ευχαριστω αυτους που ηταν στο πλαι μου σ αυτο το ταξιδι. Κ ολους εσας για τις ευχες. Δεν εχει αξια ομως να χω εγω ενα τυχερο κ υγιές κ δυνατο παιδι, οταν τριγύρω τα παιδια του κοσμου υποφερουν, λιμοκτονουν, ορφανευουν απο γονεις η απο αγαπη κ η καρδια τους γεμιζει φοβο. Η ευχη μου σημερα που ο ηλιος της κορης μου κλεινει μια στροφη, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, οπως τους αξιζει και να χει κ αυτη χιλιαδες παιδια για συντροφια. Αλλιως ετσι οπως την κοβω, θα παλευει μια ζωη για να τα σωσει. Οπως κ να χει , δυναμη σε ολες τις μαναδες, σε ολους οσους παλευουν να δουν τα παιδια τους να λαμπουν, σε οσους παλευουν να δουν ολα τα παιδια χαρουμενα. Εκει ειναι η αξια. Αυτος ειναι ο χρυσος. Αυτη επρεπε να ειναι η μοναδα μετρησης του χρυσου του κρατους κ η μονη παρακαταθήκη. Τα σεβη μου κ «τα φτερα μου ανοιγω στον αερα Οτι απομενει απ τη ζωη ειναι μια μερα»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top