Madonna: Η φωτογραφία με τα εσώρουχα που γέννησε πολλά ερωτηματικά

Η 61χρονη ποζάρει στον καθρέφτη της

Η Madonna ανακοίνωσε με μία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πρόκειται να υποβληθεί σε μια θεραπεία, ύστερα από έντονους πόνους που έχει στο γόνατο της εδώ και οκτώ μήνες.

«Επιτέλους θα κάνω την αναγεννητική μου θεραπεία για τον χόνδρο μου που λείπει. Εάν μπορούσα θα χοροπηδούσα από την χαρά μου, μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ωστόσο, η 61χρονη φαίνεται να έχει περάσει από «σαράντα κύματα», αφού πέρα από τους πόνους στο γόνατο, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της περιοδείας της "Madame X World Tour" είχε κολλήσει και κορωνοϊό, χωρίς να το έχει καταλάβει.

«Όταν βγαίνει θετικό το τεστ αντισωμάτων σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό. Προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, μαζί με πολλούς από την ομάδα», είχε πει η ποπ σταρ, ενώ φυσικά, είχε ακυρώσει όλα τα σόου της.

Madonna: Νόσησε από κορωνοϊό και το ανακοίνωσε στο Instagram!

Και σαν να μην έφτανε ο πόνος στο γόνατο και ο Covid-19, οι φήμες που «φούντωσαν» για πρώτη φορά πέρσι τον Ιανουάριο σχετικά με το εάν έχει κάνει πλαστική επέμβαση στα οπίσθιά της, επαναλαμβάνονται και ο λόγος είναι η νέα της φωτογραφία στον καθρέφτη με τα εσώρουχα!

Τα σχόλια των θαυμαστών της, οι οποίοι ρωτούν να μάθουν αν έχει κάνει πλαστική είναι δεκάδες χιλιάδες, με την τραγουδίστρια να μην έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διέψευσε ακόμη τίποτε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top